Couleur Locale: Ελληνική παράδοση να την πιείς στο ποτήρι

Couleur Locale: Ελληνική παράδοση να την πιείς στο ποτήρι

Διανύοντας την 8η χρονιά του, το γνωστό αθηναϊκό στέκι, εμπλουτίζει τα μενού του με προϊόντα από διάφορα σημεία της χώρας ποντάροντας στην αυθεντική εμπειρία με γνώμονα τη φιλοξενία και σεβασμό στην παράδοση.

Με δυνατά χαρτιά την απλόχερη θέα της Ακρόπολης, την αλέγκρα ατμόσφαιρα και τη νοστιμιά μιας ενδιαφέρουσας γκάμας γευστικών προτάσεων με εκλεκτά προϊόντα απ’ όλη τη χώρα, το δημοφιλές στέκι αγκαλιάζει δυναμικά τους Έλληνες παραγωγούς. Το ζωηρό περιβάλλον και την party διάθεση συμπληρώνουν μενού πλαισιωμένα με τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, όσπρια και πολλά ακόμα διαλεχτά τοπικά προϊόντα.

Στην ίδια λογική κινείται και η μπάρα, που έχει εμπλουτίσει την λίστα των signature με παραπάνω από 15 τοπικά προϊόντα. Δίκταμο, αρμπαρόριζα, φατουράδα, περγαμόντο και Κίτρο Νάξου είναι μερικά από αυτά, ενώ στο νούμερο 1 σε πωλήσεις signature cocktail, Sleep No More, ο βασιλικός, ο χυμός αγγουριού και το τζίντζερ έρχονται να αγκαλιάσουν το λικέρ μαστίχας Χίου και να αναδείξουν τη γλυκιά αλλά και ισορροπημένη γεύση του. 

Παράλληλα, Έλληνες αλλά και ξένοι DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής ολοκληρώνουν την εικόνα με ethnic και ελληνικά ακούσματα. 


Νορμάνου 3 (εντός στοάς), Μοναστηράκι, Τηλ.: 2167004917

TIPS

Για όλη την καλοκαιρινή σεζόν, το μουσικό πρόγραμμα όλες τις μέρες της εβδομάδας ξεκινά από τις 5 το απόγευμα.