Ένα νησί μέσα στην πόλη

Ένα νησί μέσα στην πόλη

Το City Garden Festival φέρνει το καλοκαίρι με πολύ θέατρο, χορό και μουσική

Με αέρα ελληνικού νησιού το City Garden Festival με την υπογραφή του Christmas Theater επιστρέφει στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου για δεύτερη συνεχή χρονιά με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. 

Η υπερπαραγωγή του μιούζικαλ "Mamma mia!" έρχεται ανανεωμένη σε απόδοση και σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλλου με έναν θίασο 30 συντελεστών, ζωντανή ορχήστρα και τους ρετρό ρυθμούς των ΑΒΒΑ. Πρωταγωνιστές της ελληνικής εκδοχής του μιούζικαλ των Μπένι Άντερσον, Μπιόρν Ούλβεους και Κάθριν Τζόνσον είναι οι Ν. Κοντογεώργη, Αλ. Μπουρδούμης, Αφρ. Λιάντου, Γ. Χρανιώτης, Ντ. Παπαδημητρίου, Π. Αναστασοπούλου, Ιβ. Σβιτάιλο, Ίαν Στρατής, Ν. Κύρτσος.  

O εντυπωσιακός περφόμερ Τάκης Ζαχαράτος, μας προσκαλεί σε ένα one man show με πολύ κέφι και γενικό σύνθημα "Έλα μέσ’ στην αγκαλιά μου" (13/7). Ο Μίμης Πλέσσας έρχεται με την ορχήστρα του και τον Κώστα Μακεδόνα, τη Μελίνα Ασλανίδου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου για μια βραδιά με γενικό σύνθημα "Ας πιούμε απόψε το φεγγάρι" (12/7).

Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band και παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία "Metallica & Symphony" (20/7). Με τη συναυλία "Το τραγούδι απ’ την αρχή", ο Μίλτος Πασχαλίδης ανατρέχει στους 14 επιτυχημένους δίσκους του (28/7). 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου επανέρχεται μετά τα δύο περσινά sold out, πάντα με τη διάθεση του "αιώνιου έφηβου" (25/7) και τραγούδια από τη "Δική μας διαδρομή". Τέλος, η Έλενα Παπαρίζου στήνει ένα live party με έντονους dance και funky ρυθμούς (27/7). 
 

TIPS

Ξεκινήστε νωρίτερα ή πάρτε παράταση στις διακοπές σας και μην χάσετε την ευκαιρία μα φωτογραφηθείτε στον χώρο του City Garden Festival που μεταμορφώνεται στην όμορφη καλοκαιρινή πλατεία ενός ελληνικού νησιώτικου χωριού για να υποδεχτεί την ελληνική εκδοχή του «Mamma mia!».