Μην χάσετε την ροκ συνάντηση κορυφής της χρονιάς!

Μην χάσετε την ροκ συνάντηση κορυφής της χρονιάς!

Οι Scorpions με καλεσμένο τον Alice Cooper ροκάρουν το ΟΑΚΑ σε μια συναυλία που δεν γίνεται να χάσουμε

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (ΟΑΚΑ) θα φιλοξενήσει μια βραδιά που θα μείνει στην συναυλιακή ιστορία της πόλης αφού όχι ένα αλλά δύο κορυφαία ονόματα της διεθνούς ροκ σκηνής. Οι Scorpions ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Alice Cooper για ένα double bill show που θα συζητάμε για καιρό.

Οι θρυλικοί Σκορπιοί, μια από τις μακροβιότερες και εμπορικά επιτυχημένες μπάντες της εποχής τους επιστρέφουν στην Αθήνα, στο πλαίσιο του “Rock Believer Tour 2022” σε συνέχεια της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς τους “Rock Believer”. Φέτος, συμπληρώνονται 50 χρόνια από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, που γίνεται αφορμή για ένα εντυπωσιακό show - υπερπαραγωγή. Η ιδιαίτερη σχέση των Scorpions με το ελληνικό κοινό είναι γνωστή εδώ και χρόνια με το «Scorpions Best» να διατηρεί σταθερά την πρωτιά σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και τους fans να τους ακολουθούν πιστά σε κάθε εμφάνισή τους στα μέρη μας.

Το έτερο ιερό τέρας της βραδιάς, Alice Cooper, καθιερώθηκε ως “ο νονός του shock rock” μέσα από μια σειρά ανεπανάληπτων, σοκαριστικών εμφανίσεων που τον ανέδειξαν σε ροκ σύμβολο. Αν και ο ίδιος έχει ήδη κλείσει τα πενηντάχρονα του δισκογραφικού ντεμπούτου του ακολουθεί το παράδειγμα των ακούραστων Scorpions περιοδεύοντας παγκοσμίως. Τόσο οι headliners όσο και ο εκλεκτός καλεσμένος τους εξασφαλίζουν όλα όσα υπόσχονται μια ιστορική συναυλία που δεν γίνεται να χάσουμε.

TIPS

Στο «Rock Believer», που δημιουργήθηκε στη διάρκεια της πανδημίας και ηχογραφήθηκε με βάση το DNA των Scorpions, συμμετέχει και ο πρώην ντράμερ των Mötorhead, Mikkey Dee.
O Alice Cooper γιορτάζει μισό αιώνα από την κυκλοφορία του του απόλυτου καλοκαιρινού ύμνου, “School’s Out", που θα ακούσουμε ζωντανά στο ΟΑΚΑ.