Γευτείτε τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας στο "Taste of Athens"

Γευτείτε τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας στο "Taste of Athens"

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή επιστρέφει στην καρδιά του καλοκαιριού, στο Ζάππειο Μέγαρο, με ανανεωμένη ατζέντα και όλη τη νοστιμιά των κορυφαίων εστιατορίων της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής στην «pop up» εκδοχή τους.

Το «Taste of Athens» επανέρχεται 7-10 Ιουλίου για ένα τετραήμερο γεμάτο γεύση και διασκέδαση, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη δυναμική γαστρονομική της Αθήνας και της χώρας συνολικά. Αγαπημένα αθηναϊκά εστιατόρια, διάσημοι σεφ, εμβληματικά πιάτα, διαδραστικά δρώμενα και ένα δυνατό πρόγραμμα μουσικής και διασκέδασης συμπληρώνουν το πλούσιο φεστιβαλικό σενάριο. 

Στη διοργάνωση που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων, θα δοκιμάσετε τα πιάτα μερικών από τα κορυφαία εστιατόρια της πόλης: «Alficon», «Delta», «Fuga»,«Gastone», «Herve», «Hytra», «Pelagos»,«The Zillers», «Σπονδή», αλλά και το εστιατόριο του «Σχεδία Home» θα είναι στο Ζάππειο και θα προσφέρουν τα πιάτα τους στις προνομιακές τιμές των 3, 6, 9 και 12 ευρώ.

Ταυτόχρονα, φέτος, ο παλμός του Taste of Athens γίνεται ακόμα πιο δυνατός, με live εμφανίσεις-έκπληξη από τη Ρένα Μόρφη, τους Swingin’ Cats, τους Οnirama, τη Μαρίνα Σάττι αλλά και special DJ sets κάτω από τον απογευματινό ήλιο από τους παραγωγούς του EnLefko 87.7, όλα στην τιμή του εισιτηρίου σας. Κλείστε early bird εισιτήρια έως 7 Ιουνίου, από 8€ στο tasteofathens.gr.

Taste

TIPS

Το εμβληματικό Περιστύλιο του Ζαππείου θα μετατραπεί σε ένα πολυτελές «VIP Business Lounge by Aegean». Κλείστε ένα από τα VIP εισιτήρια και απολαύστε την εμπειρία του «Taste of Athens» με το παραπάνω, με welcome drink και κέρασμα με την είσοδό σας, προσωπικό service, αποκλειστικά happenings και πολλά άλλα.
Στο ενισχυμένο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και το Kids Zone με εκπαιδευτικές θεματικές ενότητες και για τους μικρούς foodies, καθώς και δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδι, ειδικά lunch boxes και πολλές ακόμη εκπλήξεις.
Κλείστε early bird εισιτήρια έως 7 Ιουνίου, από 8€! Μπείτε στο tasteofathens.gr.