Γνωρίστε από κοντά τη Ruby από τη SANTORO Gorjuss και κερδίστε μοναδικά πασχαλινά δώρα

Γνωρίστε από κοντά τη Ruby από τη SANTORO Gorjuss και κερδίστε μοναδικά πασχαλινά δώρα

Ένα από τα αξιολάτρευτα κορίτσια της SANTORO Gorjuss, η Ruby, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φέρνοντας ανοιξιάτικη διάθεση, αγάπη και συναισθήματα στον γεμάτο με φως, λουλούδια και πεταλούδες χώρο του AVENUE. Μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την μικρή Ruby κάνοντας τα πασχαλινά σας ψώνια και να κερδίσετε υπέροχα γιορτινά δώρα!

Από 15 έως 23 Απριλίου, η Ruby θα περιηγείται στους χώρους του AVENUE παρέα με τους φίλους της, χαρίζοντας χαμόγελα και διαδίδοντάς μηνύματα αγάπης, φιλίας και ευγένειας, αξίες χαρακτηριστικές για τη SANTORO Gorjuss.

Για πολλούς, η αξιαγάπητη Ruby και τα προϊόντα της Santoro Gorjuss συνδέονται με παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, καθώς, αρκετά χρόνια πριν, τετράδια, σχολικές τσάντες, κασετίνες και ημερολόγια με τις φιγούρες της εταιρείας κατέκλυσαν την αγορά και αγαπήθηκαν από πολλούς ανά τον κόσμο. Ταξιδεύοντας από την Αγγλία, η Ruby επισκέπτεται το AVENUE για πρώτη φορά στον κόσμο, για να μας συντροφεύσει στις πασχαλινές μας βόλτες και να μοιράσει στον κόσμο υπέροχα δώρα από την τεράστια συλλογή της SANTORO Gorjuss.

Βγάλτε φωτογραφίες με τον αγαπημένο χαρακτήρα των παιδικών σας χρόνων και μη χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε φανταστικά ανοιξιάτικα προϊόντα που προσφέρουν οι παρακάτω:

TIPS

Τα κορίτσια της Gorjuss σχεδιάστηκαν το 2010 από τη Suzanne Woolcott. Η εταιρεία SANTORO LONDON εντυπωσιάστηκε τόσο από τα σκίτσα της 30χρονης καλλιτέχνιδας που συνεργάστηκε μαζί της για την κυκλοφορία των δημοφιλών αξεσουάρ. Η Woolcott παραδέχεται ότι ζωγραφίζει αποκλειστικά κορίτσια γιατί με αυτά ταυτίζεται και έτσι μπορεί να εκφράσει καλύτερα ό,τι αισθάνεται.
Χαρακτηριστικό στην εμφάνιση των κοριτσιών είναι ότι μπορούν να μεταφέρουν όλα τους τα συναισθήματα προκαλώντας μας να μαντέψουμε τι σκέφτονται, παρότι στο πρόσωπό τους υπάρχουν μόνο τα μάτια.
Η μανία με τα κορίτσια της SANTORO Gorjuss ήταν τόσο μεγάλη που αρκετοί έκαναν τατουάζ με τις αγαπημένες τους ηρωΐδες!