To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

House of the Dragon House of the Dragon

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, "Fire & Blood", το "House of the Dragon" του HBO έκανε πρεμιέρα το 2022 και επιστρέφει τον Ιούνιο του 2024 με την 2η πολυαναμενόμενη σεζόν που θα στριμάρει στο ΜΑΧ. Το prequel του "Game of Thrones", με πρωταγωνίστριες τις Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ, ανατρέχει 200 χρόνια πρίν από την εποχή που διαδραματίζεται η επική σειρά. 

Η υπόθεση της 2ης σεζόν
Στον απόηχο του θανάτου του Βασιλιά Βίσερις, η κόρη του, Rhaenyra, και η γυναίκα του, Alicent, οι οποίες υπήρξαν παιδικές φίλες, έρχονται σε ρήξη για την διεκδίκηση του θρόνου. Αυτή η σύγκρουση θα είναι μόνο η αρχή ενός εμφυλίου. 

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Ματ Σμιθ, Ιβ Μπεστ, Στιβ Τουσάν, Φάμπιεν Φράνκελ, Γιούαν Μίτσελ, Τομ Γκλιν-Κάρνεϊ, Σονόγια Μιζούνο και Ρις Ίφανς. Δημιουργός της σειράς είναι ο Ράιαν Κόνταλ, ενώ το πιλοτικό επεισόδιο της νέας σεζόν σκηνοθετεί ο Άλαν Τέιλορ ("Game of Thrones").  

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.