Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς "Halo"

Ο εντυπωσιακός διαγαλαξιακός πόλεμος εμπνευσμένος από το ομώνυμο video game έρχεται στο Paramount+.

Halo

Ένα από τα πιο δημοφιλή video game όλων των εποχών γίνεται τηλεοπτική σειρά και ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα του. Το "Halo", το μεγάλο blockbuster game που εντυπωσίασε στις αρχές των 00's, έρχεται στο Paramount+ στις 24 Μαρτίου, με το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς να αποκαλύπτει μια εντυπωσιακή πρώτη ματιά στο φαντασμαγορικό του σύμπαν.

Όπως το video game, έτσι και η σειρά εννέα επεισοδίων διαδραματίζεται στον 26ο αιώνα όπου ένας διαγαλαξιακός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της ανθρωπότητας και των εξωγήινων ομάδων που απαρτίζουν τη φυλή Covenant που ελέγχει το γαλαξία.

Halo

Η σειρά ξεκίνησε αρχικά να ετοιμάζεται για το Showtime, αλλά μετά από αμέτρητες αναβολές και καθυστερήσεις θα φτάσει τελικά στη μικρή οθόνη μέσω Paramount+ με μια επιβλητική live action μεταφορά με την υπογραφή των Kyle Killen και Steven Kane. Στο τηλεοπτικό "Halo" πρωταγωνιστεί ο Pablo Schreiber ως ο εμβληματικός Master Chief και η Jen Taylor, η οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Cortana από τη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, ενώ τα δύο πρώτα επεισόδια σκηνοθετεί ο Otto Bathurst, που είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία μερικών επεισοδίων των "Peaky Blinders" και "Black Mirror".

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Bokeem Woodbine (Soren-066), Shabana Azmi (Admiral Margaret Parangosky), Natasha Culzac (Riz-028), Olive Gray (Miranda Keyes), Yerin Ha (Kwan Ha Boo), Bentley Kalu (Vannak-134). ), Kate Kennedy (Kai-125), Charlie Murphy (Makee) και Danny Sapani (Captain Jacob Keyes). 

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του "Halo"

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.