S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Enso"

Το κομψό all day στέκι στο Μαρούσι είναι νόστιμο και υποδέχεται θερμά τους θαμώνες του για χαλαρές "after office" συναντήσεις.

Enso

Στο μοντέρνο ολοήμερο στέκι στην οδό Φραγκοκλησιάς με την ντιζαϊνάτη σάλα και την όμορφη μπάρα με τα άνετα stools η μέρα ξεκινά νωρίς το πρωί προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από επιλογές σε ροφήματα και σνακ. Αν θέλετε βέβαια να κάνετε έναν νόστιμο συνδυασμό πρωινού και μεσημεριανού γεύματος αξίζει να ρίξετε μια ματιά στην κάρτα για brunch όπου θα βρείτε κλασικές προτάσεις με αυγά όπως ομελέτα με μπέικον, πιπεριές, τυρί και πατάτες country style ή scrambled με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και ντομάτα. Το μεσημέρι ο chef Γιώργος Τσαπάρας προτείνει ένα μενού που επικεντρώνεται σε γνώριμα πιάτα, τα οποία όμως ανανεώνονται με μια νέα δημιουργική προσέγγιση. Δεν λείπουν και μια σειρά από προτάσεις προσαρμοσμένες στη λογική του μοιράσματος για να τα απολαύσετε μαζί με την παρέα όπως arancini με τρούφα και παρμεζάνα, patatas bravas με spicy tomato sauce, tacos με χοιρινό γύρο και πολλά άλλα ακόμα. Ένα ποτήρι κρασί είναι πάντα καλή επιλογή για να τα συνοδεύσετε. 

Enso

Enso

Όσο για την μπάρα, ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος επιμελείται μια κάρτα με κλασικά, διαχρονικά αλλά και signature cocktails όπως το "Garden of Sin” με τζιν, μαστίχα, μάνγκο και βότανα και το "Playground” με βότκα, πορτοκάλι, φρούτα του πάθους και marshmallows, που έχουν ήδη τους δικούς τους πιστούς οπαδούς. 

Φραγκοκκλησιάς 6 Μαρούσι, 210 6108972, FBIG

Περισσότερες πληροφορίες

Enso

Φραγκοκκλησιάς 6, Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!