'Zano' και το μεσημέρι

Το εστιατόριο του Κολωνακίου σε περιμένει και για lunch, το Σαββατοκύριακο.

Το εστιατόριο Zano

Σε σκηνογραφία Αντώνη Καλογρίδη και κάπου ανάμεσα στο κοσμοπολίτικο μπιστρό και το μητροπολιτικό ρεστοράν, το 'Zano' θεωρείται, απολύτως δικαιολογημένα, μία από τις πιο κομψές προτάσεις φαγητού στην ευρύτερη περιοχή Κολωνακίου και περιχώρων. 

Αφού ο επισκέπτης εντυπωσιαστεί αρχικά από το blend του μάρμαρου με το μέταλλο και από τη στενή σχέση που αναπτύσσουν τα λευκοστρωμένα τραπέζια με τις ιδιαίτερες συνθέσεις και λεπτομέρειες, θα δοκιμάσει μία ελληνόστροφη κουζίνα που επιμελείται ο Γιάννης Κιόρογλου και εκτελεί ο Μάριος Μιχαηλίδης.

Ο Γιάννης Κιόρογλου στην κουζίνα του Zano

Πιάτα όπως το crispy carpaccio, οι κροκέτες παστουρμά, το χταπόδι με μαρμελάδα κάππαρης, το signature σασίμι με ψάρι ημέρας και οι παπαρδέλες παστιτσάδα έχουν εξελιχθεί σε σουξέ, ανάμεσα σε αρκετές ακόμη και εξίσου ενδιαφέρουσες προτάσεις. 

Πλέον, όλα τα καλούδια του καταλόγου μπορεί να τα δοκιμάσει κανείς και το μεσημέρι του Σαββατοκύριακου, καθώς το 'Zano' θα υποδέχεται από εδώ και στο εξής, από τις 12.00, παλιούς και νέους φίλους. Για lunch στην Αναγνωστοπούλου λοιπόν. 'Η μάλλον, και για lunch.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Zano Athens

Αναγνωστοπούλου 1, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!