Ένα ταξίδι από το "Il Trovatore" στην Τοσκάνη

Ο Pino Saccheri καλωσορίζει στην κουζίνα του τους Θοδωρή Παπανικολάου και Δημήτρη Μακρυνιώτη για μία μοναδική βραδιά.

Il Trovatore Τοσκάνη

To "Il Trovatore", στο Παλαιό Φάληρο, έγινε αμέσως ένα μεγάλο ιταλιάνικο hit, ποντάροντας σε γνήσιες γεύσεις της μπότας. Έμπνευση για τη δημιουργία του στάθηκε η ζωή του Andrea Bocelli. Η βελούδινη φωνή του Ιταλού ερμηνευτή και το πάθος του για τη ζωή, στάθηκε αφορμή έμπνευσης για την οικογένεια Βουλγαράκη και αιτία δημιουργίας του επόμενου εστιατορίου του Ομίλου, με τον δικό τους "Τροβαδούρο" να υπηρετεί πιστά τη γαστρονομική κουλτούρα της γείτονος χώρας, περιλαμβάνοντας μάλιστα στην κάρτα της ετικέτες κρασιών από τον αμπελώνα της ίδιας της οικογένειας Bocelli.

Όμως στο "Il Trovatore" δεν περιορίζονται εκεί και δε σταματούν στιγμή να δημιουργούν προϋποθέσεις για να αναδείξουν τα δυνατά σημεία και το εύρος της συγκεκριμένης γευστικής φιλοσοφίας. 

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο Pino Saccheri υποδέχεται στην κουζίνα του τον μαέστρο της ιταλικής κουζίνας Θοδωρή Παπανικολάου και τον εξαιρετικά ταλαντούχο pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη. Όλοι μαζί υπόσχονται ένα μοναδικό "Ταξίδι στην Τοσκάνη", που θα πλαισιωθεί από τα κρασιά του κτήματος Μέγα Σπήλαιο. 

Il Trovatore Ταξίδι στην Τοσκάνη

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Il Trovatore

Γοργοποτάμου 14 και Αχαιών, Παλαιό Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!