4 ιδέες για γιορτινό dining μετά μουσικής

Οι έξοδοι των ημερών το θέλουν το ζωντανό πρόγραμμα για να απογειωθούν, οπότε ιδού 4 προτάσεις για όσους θέλουν να συνδυάσουν το φαγητό τους με κέφι μοντέρνο ελληνικό, λυρικό, νοσταλγικό αλλά και γνήσια λαϊκό.

Cash

Cash
Ανανεωμένο μας υποδέχεται τις φετινές γιορτές το πολύ δημοφιλές bar restaurant του Κεφαλαρίου, με καινούργιους πολυελαίους, μαρμάρινα τραπέζια, ροζ αμυγδαλιές πλεγμένες ανάμεσα στα μπαμπού αλλά και νέες japanese fusion γεύσεις διά χειρός του Βαγγέλη Λεούση συνοδεία καθημερινών live που δημιουργούν party ατμόσφαιρα. Κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο μικρόφωνο βρίσκεται ο Άρης Πετράκης τραγουδώντας από Σινάτρα μέχρι Πάριο, ενώ τις Πέμπτες η Στεφανία Ρίζου αποθεώνει γυναικείες φωνές όπως η Εντίθ Πιάφ και η Μαρινέλλα. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο επάνω χώρος του "Red Room" δονείται στους ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών του Γιώργου Θεοφάνους. 

 

Piedra
Photo: Panagiotis Tsikos
Photo: Panagiotis Tsikas

Piedra Opera Restaurant
Ξανά κοντά μας επέστρεψε πρόσφατα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Πειραιώς και μοναδικό σε ολόκληρη την πόλη όπου το γεύμα συντροφεύουν ζωντανά "τζαμαρίσματα" από τενόρους, που διατρέχουν τη Μεσόγειο με λυρική διάθεση. Ειδικά για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υπάρχουν εορταστικά μενού με σπέσιαλ πιάτα όπως το σεβίτσε τσιπούρας με κρέμα αβοκάντο, τσίλι, ξινόμηλο και χαβιάρι ελαιολάδου ή το κότσι μαύρου χοίρου σιγομαγειρεμένο σε μπίρα και μέλι που συνοδεύεται από πουρέ γλυκοπατάτας. 

RivieraCoast

Riviera Coast
Ο λαμπερός και πολυεπίπεδος all day χώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου πάνω στη θάλασσα είναι χάρμα οφθαλμών, επιτρέποντας στο βλέμμα να σαλπάρει χειμώνα-καλοκαίρι κάπου μακριά. Κάθε Σάββατο μάλιστα, ο μεγάλος μας συνθέτης και μαέστρος Γιώργος Κατσαρός μας προσκαλεί, παρέα με την Τερέζα, σε ένα "Ταξίδι στο Χρόνο" με όχημα νοσταλγικές επιτυχίες στο χώρο του εστιατορίου, το οποίο  ποντάρει στις μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις. Ένεκα των ημερών, η μουσική παράσταση θα παρουσιαστεί και τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, συνοδεία εορταστικού μενού. 

Argi

Argi’s House
Με διάθεση να ξορκίσουμε όλα εκείνα τα στραβά και τα ανάποδα που μας ταλαιπώρησαν το 2021, μας υποδέχεται το live venue που δημιούργησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην καρδιά της Γλυφάδας. Η κουζίνα φορά τα γιορτινά της με προτάσεις όπως τα χοιρινά σκαλοπίνια με σος πράσινου πιπεριού και τα μοσχαρίσια μάγουλα με κρασί marsala και πουρέ γλυκοπατάτας, ενώ επί σκηνής θα βρίσκονται η Χρύσα Μπελούση, ο Βασίλης Κλειδωνάρης και ο Γιάννης Παπαγεωργίου με το μπουζούκι του προσφέροντας γνήσιο ελληνικό γλέντι. 

Περισσότερες πληροφορίες

Cash

Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
  • Ethnic κουζίνες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!