All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin

Το Baratin είναι καταχωρημένος αγαπημένος προορισμός για επισκέπτες και πέρα από τα όρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Είναι ένα all day bar restau with a twist, μιας και το νέο μενού του φαγητού έχει στηθεί για να πλαισιώσει την μοναδική του κάβα. Η κουζίνα χαρακτηρίζεται μεν εστιατορική, ωστόσο είναι προσιτή και οικεία.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 1

Τα πιάτα έχουν επιλεγεί και παρουσιάζονται με βάση το wine pairing που επιμελείται η ομάδα των sommeliers Φανή Κολάκη και Δημήτρη Γρουμπό. Πολλά από τα πιάτα ταιριάζουν σε μια vegan ή vegetarian διατροφή ενώ συνδυάζονται με ετικέτες βιολογικής παραγωγής.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 2

Η λίστα κρασιού μετρά 100 και πλέον ετικέτες, με 45 από αυτές σε ποτήρι, από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε επιλογές φυσικών, βιολογικών και «Οrange» κρασιών από μικρά Ελληνικά Οινοποιεία. Παράλληλα προσφέρεται ξεχωριστή λίστα με ιδιαίτερες ετικέτες περιορισμένης εμφιάλωσης.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 3

Η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη και διακριτική προσέγγιση της φιλοξενίας δημιουργούν μια αίσθηση άνεσης και οικειότητας.

All-day eating & drinking culture στο Baratin - εικόνα 4

Άλλωστε είναι ένα home bar που μετράει πολλούς φανατικούς ενοίκους τόσο για τα εξαιρετικά blends καφέ, τα πρωινά γεύματα όσο και για τη λίστα των cocktails που επιμελείται η ομάδα του bar.

Περισσότερες πληροφορίες

Baratin

Λεωφ. Δεκελείας 120, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!