Τι κάνει ένας βραβευμένος σεφ στο Κολωνάκι;

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ανανεώνει το μενού ενός δημοφιλούς all-day χώρου της πλατείας Φιλικής Εταιρίας με ένα σερί γεύσεων με διεθνείς αναφορές.

Τι κάνει ένας βραβευμένος σεφ στο Κολωνάκι;

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης ανανεώνει το μενού ενός δημοφιλούς all-day χώρου της πλατείας Φιλικής Εταιρίας με ένα σερί γεύσεων με διεθνείς αναφορές.

Τι κάνει ένας βραβευμένος σεφ στο Κολωνάκι; - εικόνα 1

Έχει μαγειρέψει kobe beef με αγκινάρες. Έχει φτιάξει ραβιόλι αρνιού με κρητικά τυριά, θυμάρι και γλυκάδια. Τον Γιώργο Στυλιανουδάκη τα τελευταία χρόνια τον έχουμε συνδέσει με μια δημιουργική ελληνική –πολλές φορές βαμμένη με κρητικά χρώματα– κουζίνα. Τώρα όμως θα δούμε και μια multi-culti πλευρά του. Ο σεφ, που αυτό το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο βραβευμένο ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κοσμοπολίτικο «Kensho» στη Μύκονο, κι ο οποίος υπογράφει και το μενού του επίσης βραβευμένου ρεθυμνιώτικου «Avli», ανέλαβε πρόσφατα την γευστική επιμέλεια του «Mayor».

Τι κάνει ένας βραβευμένος σεφ στο Κολωνάκι; - εικόνα 2

Στο σύγχρονο café-bar-restaurant με την μασίφ μπάρα και το δροσερό αίθριο ήδη κυκλοφορούν πιάτα του ανανεωμένου μενού, που ακολουθούν την comfort λογική ενός ολοήμερης λειτουργίας χώρου: ανάμεσά τους θα βρείτε, λόγου χάρη, πέστροφα σεβίτσε με σορμπέ αβοκάντο, φρέσκο χταπόδι με baby πατάτες και τσορίθο, ντολμαδάκια θαλασσινών, αλλά και κοτολέτες pata negra με σάλτσα ανανά ή ένα φιλέτο Black Angus με μανιτάρια πορτομπέλο, πουρέ, φουαγκρά και σάλτσα Μαδέρα. Ανάλογα διεθνές σε αντίληψη είναι και το μενού του brunch, όπου θα συναντήσετε από pancake με σιρόπι σφενδάμου, ελληνικό γιαούρτι με θυμαρίσιο μέλι, αβγά και burger, μέχρι ένα πρωινό… burrito με ομελέτα, τσένταρ, αβοκάντο και πιπεριά. Σύντομα θα σας έχουμε γευστική ανταπόκριση.

Περισσότερες πληροφορίες

Mayor

Πλ. Φιλ. Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!