Enoteca Da Salvatore: Το ιταλικό που αγαπάει το κρασί

Απαστράπτον και ολοκαίνουργιο, το ιταλικό wine-restaurant «Enoteca da Salvatore», με τον έμπειρο σεφ Salvatore Antolina και την ομάδα τού γνωστού εστιατορίου «Sale Bianco».

Enoteca Da Salvatore: Το ιταλικό που αγαπάει το κρασί

Απαστράπτον και ολοκαίνουργιο, το ιταλικό wine-restaurant «Enoteca da Salvatore», με τον έμπειρο σεφ Salvatore Antolina και την ομάδα τού γνωστού εστιατορίου «Sale Bianco», τολμάει με λαμπερό μαύρο χρώμα μέσα-έξω, βάζει στο επίκεντρο το εντυπωσιακό μπαρ με την πλατιά χρυσή μπορντούρα –σημειώνουμε με έμφαση τη wine list με περισσότερες από 180 ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό, ιταλικό και γαλλικό αμπελώνα και τη λίστα με τα κοκτέιλ– και εντυπωσιάζει με αυθεντικά πιάτα της Μπότας.

Τώρα το καλοκαίρι, η οροφή αποσύρεται, τα πλαϊνά τοιχώματα σηκώνονται και ολόκληρο το εστιατόριο, με τις εντυπωσιακές ντιζαϊνάτες λεπτομέρειές του, εκτίθεται στην αέναη κίνηση της Γλυφάδας και το αεράκι που έρχεται από τη θάλασσα. Εξαιρετική η πίτσα με πραγματικά λεπτή και κριτσανιστή ζύμη, χειροποίητη pasta fresca με φοβερές σάλτσες και σοβαρό πλεονέκτημα οι πολλές προτάσεις για κρεατικά σε ενδιαφέρουσες κοπές και ράτσες (Black Angus gold label, Chianina Toscana κ.ά.). Μουσική από DJ τα παρασκευοσαββατοκύριακα, άπλετος φωτισμός το βράδυ και, ρομαντική λεπτομέρεια, δύο ευωδιαστά αναρριχόμενα ρυγχόσπερμα στη σάλα…

Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα, 2108940007, ENOTECA-da-Salvatore-953298704723193

Περισσότερες πληροφορίες

Enoteca da Salvatore

Zησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!