Margarita και Whiskey Sour σε ανανεωμένα serves στο «Juan Rodriguez»

Το πρώτο «Athens Meets the Classics» πάρτι της χρονιάς διοργανώνει η εκλεκτική πλατφόρμα του fine drinking, που μας προσκαλεί σε επιλεγμένα bars της πόλης για να ξαναγνωρίσουμε αγαπημένα κλασικά cocktails, εμπλουτισμένα με σύγχρονες πινελιές.

Margarita και Whiskey Sour σε ανανεωμένα serves στο «Juan Rodriguez»

Μια σειρά από parties αφιερωμένα σε αγαπημένα κλασικά cocktails διοργανώνει το World Class, με την εκλεκτική πλατφόρμα του fine drinking να μας καλεί να επανασυστηθούμε με διαχρονικές γεύσεις, φρεσκαρισμένες για τις γευστικές απαιτήσεις της νέας εποχής. Το πρώτο ραντεβού μας είναι την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο μαξιμαλιστικό σκηνικό του «Juan Rodriguez», όπου από τις 9μμ και μετά οι resident bartenders θα μας εκπλήσσουν με μοντέρνες παραλλαγές εμβληματικών classics.

Πρωταγωνιστές του πρώτου «Athens Meets the Classics» θα είναι η Don Julio Margarita και το Roe & Co Whiskey Sour, σε φρεσκαρισμένα serves που θα φέρουν στο προσκήνιο την διαχρονικότητα του κλασικού, αλλά και την τέχνη του καλού ποτού, ενώ το εξωτικό soundtrack θα επιμελείται ο Νίκος Δρογώσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Juan Rodriguez

Παλλάδος 3, Ψυρρή
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το Mataroa Happy είναι εδώ και φέρνει μαζί του το πιο χαρούμενο Spritz του καλοκαιριού

Tο Mataroa συστήνει το πρώτο απόσταγμα χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ παγκοσμίως με έλαιο κάνναβης και εκχύλισμα νταμιάνας και δίνει ένα spritzάτο update.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Η bluegr Hotels & Resorts και το "Baba Au Rum" φέρνουν τα πιο εκλεκτά cocktails στις ακτές της Κρήτης

Αυτή η συνεργασία ενσαρκώνει την αρμονία της φύσης και της υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε επισκέπτη.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος επιστρέφει στο "Island"

Παρουσιάζει το esthete concept event του, στο club/restaurant της αθηναϊκής Ριβιέρας.

Ο Arodes μαζί με τον Dyzen έρχονται στο "Bolivar"

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες προσγειώνονται στο αθηναϊκό beach club για ένα μαγικό σουαρέ.

Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Η θρυλική εμπειρία cabaret dining της Ίμπιζας έρχεται στο "Lío Mykonos"

Ένας συνδυασμός εκλεκτών γεύσεων με έμφαση στη Μεσόγειο και ερμηνείες από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες.

'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.