Teddy’s Night στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Η αγαπημένη δράση-sleepover αποκλειστικά για λούτρινα παιδικά παιχνίδια, έρχεται στον Πύργο του Νέου Υδαταερίου, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά και τους καλύτερούς τους φίλους.

Teddy’s Night στο ΒΜΦ

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους ηλικίας 3-5 ετών σε μια βραδιά στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παρέα με το λούτρινο ζωάκι τους. Το Teddy’s Night, η αγαπημένη δράση-sleepover αποκλειστικά για λούτρινα παιδικά παιχνίδια, έρχεται από το Σάββατο 13 έως την Κυριακή 14 Απριλίου στον Πύργο του Νέου Υδαταερίου.

Λούτρινα αρκουδάκια, γατούλες, σκυλάκια, λιονταράκια θα διανυκτερεύσουν για ένα βράδυ στο Μουσείο, και τα παιδιά, το επόμενο πρωί, θα ανακαλύψουν πώς πέρασαν μακριά τους. Έκαναν νέους φίλους; Ποιο μηχάνημα τους άρεσε περισσότερο; Ήταν ήσυχα ή όχι στο sleepover τους στο Μουσείο;

Teddy’s Night στο ΒΜΦ

Η περιπέτεια των teddies ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου, όπου θα φτάσουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μαζί με τα παιδιά. Η οικοδέσποινα της βραδιάς, η κυρία Τέντυ, θα τους υποδεχθεί με ένα κέρασμα, και αμέσως μετά τα παιδιά θα αναλάβουν δράση. Με χαρτόκουτα, κολάζ, χρυσόσκονη, χρώματα, υφάσματα και μπόλικη φαντασία, κάθε παιδί θα κατασκευάσει το πιο αναπαυτικό κρεβάτι για το teddy του. Κι όταν η ώρα για καληνύχτα πλησιάσει, τα παιδιά θα νανουρίσουν τα λούτρινα φιλαράκια τους με μια ιστορία και θα τα βάλουν για ύπνο στα κρεβάτια τους, στο πιο ψηλό κτίριο όλου του εργοστασίου. Το πρωί της Κυριακής, μόλις τα teddies ξυπνήσουν, τα παιδιά θα βρίσκονται εκεί για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για το βράδυ τους. 

Teddy’s Night στο ΒΜΦ

Κόστος συμμετοχής: 20€ (1 συνοδός & 1 παιδί)
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2130109325 (Δευτ.-Παρ., 11 π.μ.-5 μ.μ.)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.