Στο "σχεδία home" για παραμύθια, δημιουργική απασχόληση και πεντανόστιμο πρωινό

Μια δράση για παιδιά 5-11 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

σχεδία home

Οι "Πρωινοί Σελιδοδείκτες", ξαναδίνουν ραντεβού με τους γονείς και τους μικρούς φίλους της "σχεδίας", στο "σχεδία home" για παραμύθια, δημιουργική απασχόληση και πεντανόστιμο πρωινό.

Με διάθεση παιχνιδιάρικη και λιχούδικη το περιοδικό δρόμου "σχεδία", παρουσιάζει κάθε πρώτη και τρίτη Κυριακή κάθε μήνα, στις 11 π.μ. τους "Πρωινούς Σελιδοδείκτες", στο "σχεδία home", μια δράση για παιδιά 5-11 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

"Με μια 'σχεδία' στις χώρες του κόσμου" (για παιδιά 5-8 ετών), κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα

Με οδηγό παραμύθια, λαϊκές παραδόσεις ακόμα και δημοφιλή λογοτεχνικά ανακαλύπτουμε χώρες οικείες και εξωτικές, παίζουμε, μαθαίνουμε και δημιουργούμε. Από την Πορτογαλία μέχρι την Ιαπωνία μουσική και Τέχνες αποτελούν την πρώτη ύλη για να ταξιδέψουμε νοερά και να γνωρίσουμε διαφορετικούς πολιτισμούς. Με την Κατερίνα Θάλεια Νάκου.

"Συνταξιδιώτες στη δημιουργία" (για παιδιά 8-11 ετών), κάθε τρίτη Κυριακή του μήνα

Εκφραζόμαστε δημιουργικά μέσω παιχνιδιών, φτιάχνουμε δικές μας ιστορίες και περιπλανιόμαστε σε νέα αισθητηριακά μονοπάτια. Αναπτύσσουμε συνθετικές δυνατότητες, συνεργαζόμαστε και πειραματιζόμαστε με τη λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία. Μέσω της πολυεπίπεδης δράσης των ομαδικών ή ατομικών δραστηριοτήτων, δημιουργούμε δρώμενα και έργα, απελευθερώνουμε τη φαντασία μας όντας συνταξιδιώτες σε ένα κοινό ταξίδι. Με την Μυρτώ Μπελοπούλου.

Εκδήλωση: Πρωινοί Σελιδοδείκτες: 5/11 & 19/11/2023, 11:00
Διάρκεια δράσης: 1 ώρα | Κόστος συμμετοχής (δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί | Απαραίτητη η κράτηση 2130231220, culture@shedia.gr, www.shedia.gr

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Σχεδία Home

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τα εμπορικά κέντρα της Lamda Development γιορτάζουν την Ολυμπιακή χρονιά με μία γιορτή για παιδιά

Οι "Μικροί Ολυμπιονίκες" γίνονται λαμπαδηδρόμοι, αθλητές και δημιουργοί της Ολυμπιακής δάδας, ενώ στο τέλος κάθε δράσης, μια ιδιαίτερη έκπληξη τους περιμένει, μέσα από τη συλλογή εκθεμάτων του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας.

"Αργοναυτική εκστρατεία": Ο Ηλίας Καρελλάς σαλπάρει με τον Καραγκιόζη στον Κήπο του Μεγάρου

Μετά τις χειμωνιάτικες "Σκιές στο πεντάγραμμο", ο αγαπημένος σκιοπαίκτης και ο θίασός του ταξιδεύουν τους μικρούς θεατές στον κόσμο της μυθολογίας. Στον ρόλο της Μήδειας η Τζώρτζια Κεφαλά.

Summer camp 2024: Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης μάς κάνει ένα "Ταξίδι στο κέντρο της πόλης"

Το πρόγραμμα του φετινού summer camp περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μουσικοκινητικά παιχνίδια, επισκέψεις σε γειτονικά μουσεία και πάρκα, κατασκευές, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια, μαγικά πειράματα, τεχνολογία και μαγειρική.

Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Ξεκινούν οι εγγραφές στα αθλητικά Summer Camps του Δήμου Αθηναίων

Οι δραστηριότητες για παιδιά δημοτικού φιλοξενούνται στα αθλητικά κέντρα Ρουφ, Γουδή και Γκράβας.

Summer Camp: Δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά της πόλης από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις και αθλητικά δρώμενα είναι μερικά απ' όσα θα προσφέρει το φετινό Summer Camp του Δήμου Πειραιά.