To "You" επιστρέφει στο Netflix με την 5η και τελευταία σεζόν

Τα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων της καθηλωτικής σειράς έχουν ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου πρωτογνωρίσαμε τον Τζο του Πεν Μπάγκλεϊ το 2018.

You You

Έναν χρόνο μετά το φινάλε της 4ης σεζόν, η κορυφαία σειρά των Σίρα Γκαμπλ και Γκρεγκ Μπερλάντι επιστρέφει στο σπίτι της, το Netflix, με τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου να βρίσκονται ήδη στο στάδιο των γυρισμάτων. Η πλατφόρμα ανακοίνωσε την αποχώρηση της Γκαμπλ από το πρότζεκτ, το οποίο θα αναλάβουν μαζί με τον Μπερλάντι οι Μάικλ Φόλει και Justin W. Lo, σεναριογράφοι της σειράς από την 1η και 2η σεζόν αντίστοιχα.

Στην 5η σεζόν, θα συναντήσουμε τον αγαπημένο αντι-ήρωα του streaming, Τζο Γκόλντμπεργκ, πίσω στη Νέα Υόρκη όπου τον συναντήσαμε για πρώτη φορά το 2018. Το "You" έχει διανύσει ένα μακρύ ταξίδι -η 2η σεζόν διαδραματίστηκε στο Λος Άντζελες, η 3η στο Σαν Φρανσίσκο και η 4η στο Λονδίνο- το οποίο φαίνεται να ολοκληρώνει τον κύκλο του με την 5η σεζόν, η οποία σηματοδοτεί μια ηθική συνειδητοποίηση του πρωταγωνιστή. Ο Τζο, παντρεμένος πια με την Κέιτ (Σάρλοτ Ρίτσι), επιστρέφει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν και αναθεωρεί το πολυτάραχο, εγκληματικό παρελθόν του. 

Το καστ της νέας σεζόν συμπληρώνουν η Μάντελιν Μπριούερ στον ρόλο της Μπροντέ, μιας νεαρής συγγραφέα που θα συνεργαστεί με τον Τζο, και οι Γκρίφιν Μάθιους και Άννα Καμπ ως μέλη της εξ αγχίστειας οικογένειάς του. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Η Εκδίκηση της Ξανθιάς" γίνεται σειρά για το Prime Video

Ο ρόλος που καθόρισε την καριέρα της Ριζ Γουίδερσπουν, η Ελ Γουντς επιστρέφει στο λύκειο στο prequel του franchise, "Εlle", με την ηθοποιό σε ρόλο παραγωγού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/05/2024

Οι 4 σειρές που βλέπουμε στο ERTFLIX αυτόν τον μήνα

Η "βιβλιοθήκη" του ελληνικού streamer ανανεώνεται με τέσσερις προσθήκες στην κατηγορία των ξένων σειρών, αλλά και πολλές ταινίες.

To σκοτεινό τρέιλερ του νέου "House of the Dragon" είναι εδώ

Έμα Ντ'άρσι και Ολίβια Κουκ μονομαχούν για το θρόνο στη 2η σεζόν της πρωτότυπης σειράς του ΗΒΟ, η οποία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

"Ελλήνων Δρώμενα": Η παράδοση συναντά το παρόν στο εθνογραφικό ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ3

Η εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ ταξιδεύει, καταγράφει και παρουσιάζει τις διαχρονικές πολιτισμικές εκφράσεις ανθρώπων και τόπων. Αυτά είναι τα "Ελλήνων Δρώμενα".

Nova: Δυο εβδομάδες αφιερωμένες στο Φεστιβάλ Καννών

Η Nova γιορτάζει το 77ο Φεστιβάλ Καννών με καθημερινές ανταποκρίσεις και 8 ταινίες που διεκδίκησαν ή κέρδισαν τον Χρυσό Φοίνικα, από το 1960 μέχρι σήμερα.

Το νέο "The Office" είναι γεγονός

Το σύμπαν του αγαπημένου mockumentary με τον Στιβ Καρέλ επεκτείνεται με ένα reboot που στρέφει τις κάμερες σε μια μικρή εφημερίδα της μεσοδυτικής Αμερικής.

Eurovision 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Σχεδόν πέντε εκατομμύρια πολίτες παρακολούθησαν τον τελικό της Eurovision.