Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος

Πρωταγωνιστές της βραδιάς ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος

Η ΕΡΤ υποδέχεται το 2024 στην Πλατεία Συντάγματος σε μια μουσική βραδιά του Δήμου Αθηναίων, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 10.55 μ.μ.. Πρωταγωνιστές ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι και οικοδεσπότες η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Με δύο εορταστικές συναυλίες, αλλά και με ντουέτα, οι δύο καλλιτέχνες θα καλωσορίσουν τη νέα χρονιά δυναμικά, με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο κορυφαίος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του "Ευγενείς αλήτες".

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος

Το δικό της στίγμα θα δώσει στη βραδιά και η Μαρίνα Σάττι με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της. Παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της, θα μας ταξιδέψει με την μπάντα της στο μουσικό της σύμπαν. Από τη "Μάντισσα" ως τη "Yenna" της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι και πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.