Ο Μαραθώνιος της Γαλλοφωνίας για τον Πλανήτη στο "TV5MONDE"

Πρόκειται για μια "σκυταλοδρομία" που ταξιδεύει σε 19 χώρες αφιερωμένη στο περιβάλλον, την προστασία του πλανήτη και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης.

TV5MONDE

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, από τις 7 έως τη 2 π.μ., το "TV5MONDE" διακόπτει το πρόγραμμα του στα 13 τηλεοπτικά του δίκτυα, σε όλο τον κόσμο, για να μεταδώσει ζωντανά τον Μαραθώνιο της Γαλλοφωνίας για τον Πλανήτη. Πρόκειται για μια "σκυταλοδρομία" που ταξιδεύει σε 19 χώρες αφιερωμένη στο περιβάλλον, την προστασία του πλανήτη και την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης.

Τα 432 εκατομμύρια νοικοκυριά που παρακολουθούν το "TV5MONDE", ένα άμεσο δυναμικό κοινό 620 εκατομμυρίων τηλεθεατών, θα ανακαλύψει - χάρη στη συνεργασία της Intelsat - την περιβαλλοντική ατζέντα διαφόρων χωρών, τα προβλήματα και τις πιθανές λύσεις τους, από τη μια άκρη του πλανήτη στην άλλη, πάντοτε στη γαλλική γλώσσα.

Ο "μαραθώνιος" αυτός θα "περάσει" από την Αθήνα, από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, σε παραγωγή της ΕΡΤ, με επιφανείς καλεσμένους όπως τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την Έλλη Αντωνοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Ιδρύματος Νιάρχος, την πρόεδρο του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Elise Jalladeau, την γλύπτρια Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, την σεφ Ντίνα Νικολάου, τον εφοπλιστή και ακτιβιστή Νίκο Βερνίκο και άλλους.

Την εκπομπή θα παρουσιάσει η Αλεξία Κεφαλάς, σε Σκηνοθεσία του Σπύρου Δαγκλή και Διεύθυνση Παραγωγής της Αλεξάνδρας Κούρτη

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.