Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας καλεί να αγαπήσουμε τις "Ρίζες" μας

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Mega με παρουσιαστή τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο Mega με μια προτροπή που ίσως έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ: να επιστρέψουμε στις "Ρίζες" μας. Έχοντας ο ίδιος αλλάξει τρόπο ζωής, μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο του και να εξερευνήσουμε τη φύση και την πνευματικότητα, συστήνοντάς μας μια νέα καθημερινότητα.

Στη σειρά ντοκιμαντέρ "Ρίζες", που θα κάνει πρεμιέρα σύντομα μέσα στο φθινόπωρο στο Mega, ο Θανάσης Ευθυμιάδης μας αποκαλύπτεται και ο ίδιος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί. Μας υποδέχεται στον δικό του κόσμο μέσα από ξεχωριστές συνεντεύξεις με ανθρώπους που ζουν την καθημερινότητά τους σε ρυθμούς διαφορετικούς από τους συνηθισμένους. Σε αυτό το οδοιπορικό, θα επισκεφτούμε μέρη που αναδεικνύουν το μεγαλείο της ελληνικής φύσης, θα γνωρίσουμε πνευματικές οδούς και πρακτικές που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη ζωή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα συναντήσουμε είναι: ο Λευτέρης Ελευθερίου, που μιλάει με τον Θανάση Ευθυμιάδη για την ανατροφή των παιδιών, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο οποίος έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στο Πήλιο, και ο σεφ Τάσος Μαντής σε ένα επεισόδιο αφιερωμένο στη διατροφή.

Δείτε φωτογραφίες από τις "Ρίζες"

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Ρίζες Θανάσης Ευθυμιάδης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Οι 7 σειρές που επιστρέφουν στην COSMOTE TV τον Ιούνιο

Συν ένα ολοκαίνουριο βιογραφικό δράμα εποχής με αέρα Ιταλίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/05/2024

Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Ιούνιο

Το Netflix υποδέχεται το καλοκαίρι με ολοκαίνουριες παραγωγές, πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια, ριάλιτι TV, σειρές ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα.

Όλα συμβαίνουν στο "Κάμντεν"

Eίδαμε το πρώτο επεισόδιο του νέου μουσικού docuseries του Disney+, μια νοσταλγική ωδή στην ιστορική λονδρέζικη γειτονιά. Διαθέσιμο από σήμερα, 29 Μάϊου.

"Fantasmas": Η Έμα Στόουν στη νέα σειρά του ΗΒΟ με την υπογραφή του Χούλιο Τόρες

Η σουρεαλιστική σειρά ανθολογίας έρχεται στο streaming στις 7 Ιουνίου.

3+1 σειρές που περιμένουμε να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2024

Τέσσερις αγαπημένες σειρές κάνουν comeback με πολυαναμενόμενους νέους κύκλους επεισοδίων, που θα κυκλοφορήσουν στο streaming τους καλοκαιρινούς μήνες.

Διεθνής διάκριση για το ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ "Το Αίνιγμα της Κέρου"

Το ελληνικό ντοκιμαντέρ του Κώστα Μαχαίρα ταξίδεψε στις ΗΠΑ και βραβεύτηκε στο Διεθνές Αρχαιολογικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Όρεγκον.

To αθλητικό docuseries "Welcome to Wrexham" επιστρέφει στο Disney+

Η 3η σεζόν της βραβευμένης σειράς έρχεται τον Ιούνιο, ακολουθώντας την σύγχρονη, ανοδική πορεία της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC.