Τριήμερα με άρωμα πολυτέλειας στο βολιώτικο MAGNES Hotel

Magnes Hotel

Επειδή τα τριήμερα του Μαρτίου, αυτό της Καθαράς Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου πλησιάζουν, βάλτε πλώρη για έναν από τους πιο ξέγνοιαστους city break προορισμούς, τον ολοζώντανο Βόλο. Απλώς κάντε "check in” στο σύγχρονο MAGNES Hotel, διάσημο για τις εμπειρίες υψηλής ποιότητας που να συνδυάζουν, διαμονή, χαλάρωση αλλά και γαστρονομικές επιλογές.

Magnes Hotel

Διακριτική πολυτέλεια, σύγχρονη άνεση και cool vibes συνθέτουν τα ατού μια ξενοδοχειακής μονάδας που τιμά τις υποδομές φιλοξενίας της πόλης. Με όνομα εμπνευσμένο από τους τοπικούς αρχαίους μύθους όπως και από τον πρώτο Βασιλιά της περιοχής της Μαγνησίας, το MAGNES Hotel εξασφαλίζει ηρεμία και απόλυτη χαλάρωση ενώ βρίσκεστε στην πιο ζωντανή πόλη της Θεσσαλίας.

Από το κομψό lobby με το τζάκι που πλημμυρίζει ζεστασιά τον χώρο μέχρι την πολυτελή πισίνα, όλα προσφέρουν μια πιο σοφιστικέ εμπειρία με ανεβασμένους τόνους φινέτσας. Το πολύ chic design, που δένει αρμονικά το διαχρονικό με το σύγχρονο, βρίσκει την πλήρη έκφρασή του στα πολύ περιποιημένα δωμάτια και τις σουίτες, αλλά και στο χαρακτηριστικά cozy lobby.

Magnes Hotel

Βέβαια, ένα από τα πιο κλασικά σημεία συνάντησης των Βολιωτών αλλά και επισκεπτών δεν είναι άλλο από το εστιατόριο Elaia, να γίνεται το ιδανικό σκηνικό για την υψηλών προδιαγραφών ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, με την υπογραφή του Μιχάλη Φίλου. Προσεχτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, συναντούν μια ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι με ελληνικότητα και σημαντικών επιδόσεων γαστριμαργική δουλειά.

Magnes Hotel

Ελ. Βενιζέλου 97, Βόλος, 24214 21400, magneshotel.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.