"Electra Palace Thessaloniki": Πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Το "Electra Palace Thessaloniki" στην καρδιά της πλατείας Αριστοτέλους λειτουργεί τόσο ως ένα άψογο δείγμα city hoteling όσο και ως αναπόσπαστο τμήμα του επιβλητικού τοπίου της πιο διάσημης πλατείας της Θεσσαλονίκης.

Electra Palace Thessaloniki

Υπάρχουν ξενοδοχειακά brands που αποτελούν τοπόσημα στο μητροπολιτικό σκηνικό μιας πόλης. Αναμφίβολα, το "Electra Palace Thessaloniki" στην καρδιά της πλατείας Αριστοτέλους λειτουργεί τόσο ως ένα άψογο δείγμα city hoteling όσο και ως αναπόσπαστο τμήμα του επιβλητικού τοπίου της πιο διάσημης πλατείας της Θεσσαλονίκης. Το ξενοδοχείο είναι πλήρως ανακαινισμένο συνδυάζοντας το παλιό με τη νέα εποχή, με το καινούριο.  Αξιοθέατο από μόνο του, το εμβληματικό ξενοδοχείο της πόλης μετρά ιστορία μισού αιώνα, κάτι που του προσάπτει την αίγλη του κλασικού και φυσικά της ιδανικής επιλογής για city break.

Electra Palace Thessaloniki

Μάλιστα, μετά τη ριζική του ανακαίνιση το 2020, υπογραμμίζοντας την artistic αύρα του με επιλεγμένα έργα τέχνης σε συνεργασία με το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, MOMus, στη Θεσσαλονίκη, το "Electra Palace Thessaloniki" αναζωογόνησε τη διαχρονική αύρα πολυτέλειας που χαρακτηρίζει τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια. Ανάλογα ξεχωρίζει για την ζεστή του ατμόσφαιρα, την φαντασμαγορική του θέα και τις μοναδικές γεύσεις από ελληνική comfort κουζίνα, το εστιατόριο "Orizontes Roof Garden", που συγκαταλέγεται δικαίως στα πιο προνομιούχα μπαλκόνια όλης της Θεσσαλονίκης.

Electra Palace Thessaloniki

Ορίζοντας την έννοια του grand hotel στο κέντρο της πόλης, το "Electra Palace Thessaloniki" εμπλουτίζει την διαχρονική φινέτσα της φιλοξενίας με το ανανεωμένο και σύγχρονο spa, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με την Aegeo Spa. Μαζί με την εντυπωσιακή πισίνα του 7ου ορόφου φτιάχνουν ένα δυνατό δίδυμο wellness σε απόσταση αναπνοής από την πλατεία Αριστοτέλους και με θεαματική βίστα στον Θερμαϊκό.

Πλ. Αριστοτέλους 9, Θεσσαλονίκη, 2310294000
www.electrahotels.gr/hotels/electra-palace-thessaloniki

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.