Το "Krinos Suites Hotel" μάς υποδέχεται στην αρχοντική Άνδρο

Ένα ατμοσφαιρικό boutique hotel, με θέα το Αιγαίο, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 1860 στο ειδυλλιακό Μπατσί.

'Krinos Suites Hotel'

Ο Σεπτέμβριος ταιριάζει στην 'Άνδρο. Κοντινή, γραφική, με ωραία φύση και πολλές ιδέες για διαφορετικές δραστηριότητες, πέρα από τις βουτιές στις χαλαρωτικές παραλίες της, και την πλούσια γαστρονομία, είναι το ιδανικό νησί για κοντινές αποδράσεις όσο πιο Κυκλαδίτικες γίνεται. Το "Krinos Suites Hotel" μας… ξεκλειδώνει το ομορφότερο πρόσωπο του νησιού συνδυάζοντας ξεχωριστή ιστορία, αυθεντικότητα, μοντέρνο πνεύμα και ζεστή φιλοξενία.

Μέσα στον παραδοσιακό οικισμό στο Μπατσί, 20 μέτρα από την όμορφη παραλία και σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια από τα καλά ελληνικά εστιατόρια και τα κοσμοπολίτικα μπαρ της περιοχής, το εμβληματικό κτίριο του 19ου αιώνα, μεταμορφώθηκε από εργαστήριο σηροτροφίας σε ξενοδοχείο ήδη από τον 20ο αιώνα έχοντας γράψει ιστορία και φιλοξενήσει διάσημους ανθρώπους του πνεύματος, καλλιτέχνες και λάτρεις της ομορφιάς του Αιγαίου από όλο τον κόσμο.

Πλέον, το υπέροχα ανακαινισμένο κτίριο του 1860 με τις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, προσφέρει ξεχωριστή φιλοξενία σε 9 αυτόνομες σουίτες, όλες με θέα στη θάλασσα και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Με διαφορετικές διαστάσεις και διαμόρφωση ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών, σε κερδίζουν όλες με τις χαλαρωτικές γήινες αποχρώσεις που εναρμονίζονται με τους χρωματικούς συνδυασμούς της φύσης και του τοπίου του νησιού. Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων, με τα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο έπιπλα και τα κρεβάτια Coco-mat, συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Τα ποιοτικά λευκά είδη, τα ιδιαίτερα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, τα φυσικά προϊόντα περιποίησης - επιλεγμένα όλα με την απόλυτη προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών – θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί καλεσμένοι.

Τα ξύλινα ποδήλατα της Coco-mat σας περιμένουν να απολαύσετε τη βόλτα σας, ενώ το πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό με θέα στο απέραντο γαλάζιο και οι προσωποποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο, εγγυώνται τον ιδανικό προορισμό για να κάνετε detox από την καθημερινότητα και να υποδεχθείτε ανανεωμένοι τη νέα σεζόν.

Μπατσί, Άνδρος, 2282042038, 6932442154
www.krinoshotel.comcontact@krinoshotel.com
Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.