Το "Athina Luxury Suites" στη Σαντορίνη είναι ό,τι πρέπει για Σεπτεμβριάτικες αποδράσεις με πολυτέλεια

Εικοσιπέντε πολυτελείς σουίτες και το ατμοσφαιρικό εστιατόριο "Esperisma" αποτελούν την ιδανική αφορμή για παράταση διακοπών.

'Athina Luxury Suites'

Μια μικρή πολυτέλεια που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας, η διαμονή σε μια από τις ξεχωριστές σουίτες του "Athina Luxury Suites" με την Καλντέρα όλη δική σας από τη βεράντα σας, είναι ό,τι καλύτερο για να παρατείνετε την αίσθηση του καλοκαιριού και να επιστρέψετε γεμάτοι εμπειρίες και χαλαρή διάθεση.

Φωλιασμένες σε μια ήσυχη, γραφική γειτονιά, κέντρο-απόκεντρο, με εύκολη πρόσβαση στην κοσμοπολίτικη ζωή των Φηρών, οι "Athina Luxury Suites" θα σας χαρίσουν απλόχερα ιδιωτικότητα και ηρεμία. Πλήρως ανακαινισμένο το 2020 και το 2022, το boutique αυτό ξενοδοχείο συνδυάζει τη μινιμαλιστική αισθητική και επίπλωση υψηλής ποιότητας, σε μια νέα εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής αρχιτεκτονικής, με τις υπηρεσίες και ανέσεις υψηλής κλάσης.

Κάθε σουίτα έχει το δικό της μοναδικό στιλ, μοιράζονται όμως όλες την ίδια προσοχή στην αισθητική, τη λειτουργικότητα και, βέβαια, την εξαιρετική θέα στο ηφαίστειο, το Αιγαίο Πέλαγος και τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης. Θολωτά υπόσκαφα συναντούν τις σύγχρονες design πινελιές με άλλοτε πιο μοντέρνες και άλλοτε πιο ρομαντικές νότες, ενώ δεν λείπουν και οι σουίτες με το δικό τους εξωτερικό τζακούζι.

Η εκλεπτυσμένη πολυτέλεια και οι ξεχωριστές tailor-made εμπειρίες, όπως ένα πριβέ ατμοσφαιρικό δείπνο με κεριά στο μπαλκόνι σας, κάνει και τη διαμονή στις 25 σουίτες το ιδανικό αγχολυτικό για το Σεπτέμβριο.

Σε μια προνομιακή θέση, το εστιατόριο "Esperisma" συνδυάζει την εκπληκτική θέα με τις ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις με μοντέρνο μεσογειακό και ελληνικό χρώμα και φρέσκα τοπικά υλικά και τον executive chef Θωμά Τενεκετζή. Πιάτα όπως η σπανακόπιτα με γκερεμέζι και βινεγκρέτ Vinsanto, η τσιπούρα με άγρια χόρτα και σος λεμονιού, το παστίτσιο με ζυμαρικά paccheri, ραγού μοσχαριού, κρέμα πεκορίνο και σάλτσα μπεσαμέλ αλλά και οι μοντέρνες εκδοχές της πορτοκαλόπιτας και του μωσαϊκού ανασύρουν γευστικές μνήμες με σύγχρονη ματιά και απογειώνουν τον ουρανίσκο.
Ακόμη το σκέφτεστε;

Φηρά, Σαντορίνη, 2286024910
athinasuites.com
Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.