Οργανωμένα στην Ευρώπη

Αν δεν χορτάσατε άδεια στις διακοπές, παραδοσιακά τέτοια εποχή στα ταξιδιωτικά γραφεία υπάρχουν καλές προσφορές – αφορμή για ταξίδια. Επιλέξαμε εύκολες αποδράσεις στην Ευρώπη για να διατηρήσετε τη fun διάθεση στον απόηχο των Χριστουγέννων.

Οργανωμένα στην Ευρώπη

Αν δεν χορτάσατε άδεια στις διακοπές, παραδοσιακά τέτοια εποχή στα ταξιδιωτικά γραφεία υπάρχουν καλές προσφορές – αφορμή για ταξίδια. Επιλέξαμε εύκολες αποδράσεις στην Ευρώπη για να διατηρήσετε τη fun διάθεση στον απόηχο των Χριστουγέννων.

Μιλάνο-Κόμο-Σεν Μόριτζ

Οργανωμένα στην Ευρώπη - εικόνα 1

Συνδυάστε τους ρυθμούς μιας σύγχρονης, μοδάτης ευρωπαϊκής πρωτεύουσας με γεύση από ιταλική κι ελβετική επαρχία στη σκιά των Άλπεων για 7 ημέρες: από το Σεν Μόριτζ και τη λίμνη Κόμο μέχρι το Λοκάρνο και το νησάκι Ιζόλα Μπέλα της λίμνης Ματζόρε. Info Αναχώρηση: 27/1, 24/2 (για 7 ημέρες). Η τιμή (από € 525/άτομο) καλύπτει μεταφορές (περιλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά και η καμπίνα), εκδρομές, περιηγήσεις με πούλμαν, διαμονή 4 νύχτες στο Μιλάνο, πρόγευμα και δείπνο καθημερινά στο Μιλάνο, απογευματινό τσάι με βουτήματα, συνοδό, ασφάλεια αστικής ευθύνης. Acadimos Travel, Πανεπιστημίου 56, Αθήνα, 2103805211, www.acadimostravel.gr

Στα hot spots της Πράγας

Οργανωμένα στην Ευρώπη - εικόνα 2

Παραμυθένια και αρτιστίκ, η Πράγα αποτελεί διαχρονικά αγαπημένο προορισμό για ρομαντικές βόλτες και κρουαζιέρες στον Μολδάβα, μαύρο θέατρο ή όπερα αλλά και αυθεντικές spa αποδράσεις στη διάσημη λουτρόπολη του Κάρλοβι Βάρι. Info Αναχώρηση: 27/1, 3/2, 10/2, 17/2 (για 4 ή 5 ημέρες). Στην τιμή (από € 420/άτομο) περιλαμβάνονται το αεροπορικό εισιτήριο για Πράγα μετ’ επιστρο­φής, 3 διανυκτερεύσεις στο 4ήμερο ή 4 στο 5ήμερο, πρωινό, 2 γεύματα στο 4ήμερο πρόγραμμα ή 3 στο 5ήμερο σε εστιατόρια και 1 γεύμα σε πλοίο, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, 2 ξεναγήσεις, κρουαζιέρα, εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι, ξεναγός-αρχηγός, ασφάλεια αστικής ευθύνης. Versus Travel, Ακτή Ποσειδώνος 38, Πειραιάς, 2104101601, www.versustravel.eu

Νοσταλγική Λισαβόνα

Οργανωμένα στην Ευρώπη - εικόνα 3

Βόλτες στην Παλιά Πόλη, άφθονο sightseeing και ποτάκι στα μπαράκια του Μπάιρο Άλτο δίνουν το στίγμα ενός long weekend, σε μια πόλη όπου τα όρια μεταξύ μεσαιωνικού παραμυθιού και σύγχρονης πραγματικότητας­ μπερδεύονται γλυκά. Αξίζει και η ολοήμερη εκδρομή στα προάστια, στο βουνό της Σίντρα, όπου βρίσκεται το Βασιλικό Παλάτι, τόπος διαμονής των βασιλικών οικογενειών κατά τη διάρκεια των 15ου, 16ου και 17ου αι., όπως και η επίσκεψη στο γραφικό ψαροχώρι Κασκαΐς. Info: Αναχωρήσεις καθημερινά. Στην τιμή (από € 445/άτομο) περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό. Kavaliero Viajes, Ξενοφώντος 15Α, Αθήνα, 2103248448, www.kavaliero-viajes.com

Οδικώς σε Τιρόλο-Βαυαρία

Οργανωμένα στην Ευρώπη - εικόνα 4

Για τους λάτρεις των road trips: αφού αποβιβαστείτε στην Ανκόνα, ξεκινά το ταξίδι σας για την πρωτεύουσα του Τιρόλο, το Ίνσμπρουκ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο Μουσείο Σβαρόφσκι και το Σάλσμπουργκ. Οι σκιέρ της ομάδας θα εκτιμήσουν δεόντως την εκδρομή στα χιονοδρομικά κέντρα των Κίτσμπιχελ και Τσελ αμ Ζέε, όμως η πιο ιδιαίτερη περιήγηση είναι αυτή στα βαυαρικά κάστρα της Γερμανίας. Info: Αναχώρηση: 10/2. Περιλαμβάνονται στην τιμή (από € 499/άτομο) 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων, ημιδιατροφή (εκτός πλοίου), αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, εκδρομές, ξεναγήσεις, ασφάλεια αστικής ευθύνης, συνοδός. Seretis Travel, Πανεπιστημίου 61, Ομόνοια, 2103251295, www.seretistravel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.