Λουτρά Πόζαρ Πέλλας

Με νέες υποδομές ριλάξ και καινούργιους καλαίσθητους ξενώνες, η άνοιξη βρίσκει ανανεωμένη την περιοχή των εκπληκτικών λουτρών Πόζαρ. Και πού αλλού μπορείς να απολαύσεις τέτοιο spa με δύο ευρώ;

Λουτρά Πόζαρ Πέλλας

Με νέες υποδομές ριλάξ και καινούργιους καλαίσθητους ξενώνες, η άνοιξη βρίσκει ανανεωμένη την περιοχή των εκπληκτικών λουτρών Πόζαρ. Και πού αλλού μπορείς να απολαύσεις τέτοιο spa με δύο ευρώ;

Λουτρά Πόζαρ Πέλλας - εικόνα 1

Θερμοί καταρράκτες, θεόρατα πλατάνια παντού και ο ήχος των νερών να σε ταξιδεύει. Τέρμα Ελλάδας, στα πόδια του Καϊμάκτσαλαν, δεν χορταίνεται η εμπειρία spa στα λουτρά Πόζαρ. Το σκηνικό, με το ποτάμι να κατηφορίζει στο κατάφυτο φαράγγι, είναι σίγουρα ειδυλλιακό, καθώς όμως τα λουτρά διαχειρίζεται η δημοτική επιχείρηση, τα «μπάνια» είναι (ευτυχώς) φτηνά και οι επισκέπτες πολλοί. Μας αρέσει η φάση «λαϊκά λουτρά». άσε που τελευταία ενισχύεται με νέες υποδομές.

Με τέτοιο «υλικό», άλλωστε, ήταν ζήτημα χρόνου να αποκτήσει η περιοχή ενδιαφέροντες νέους ξενώνες και καινούργια κέντρα ευεξίας. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, τα θεραπευτικά λουτρά δηλαδή, τα οποία προσφέρονται σε ποικίλες εναλλακτικές εκδοχές. Για πιο πριβέ χαλάρωση, κλείνουμε μια πισίνα στην περιποιημένη νέα πτέρυγα του υδροθεραπευτηρίου. Δέχονται έως έξι άτομα έκαστη και μισή ώρα χρήσης κοστίζει από 5 έως 15 ευρώ. Η καλύτερή μας, πάντως, είναι να μουλιάζουμε en plain nature, κάτω από το θερμό καταρράκτη, αφήνοντας το νερό, στους 37°C, να παίρνει την κούραση από πάνω μας. Κόστος; Μόλις 2 ευρώ. Αξία; Ανεκτίμητη! Αν πάλι προχωρήσεις πιο πάνω στο ποτάμι, μετά τις οργανωμένες εγκαταστάσεις, μπορείς να βρεις το (ζεστό) σημείο σου για τελείως τζάμπα υδροθεραπεία. Εξάλλου, η βόλτα στο φαράγγι επιβάλλεται, αν και μετά τις βροχές του χειμώνα αρκετά από τα γεφυράκια του μονοπατιού έπεσαν περιορίζοντας την περιπατητική διαδρομή.

Θέλεις και μασάζ;

Στο Saman relax center (2384091209) μας πρότειναν ένα συνδυασμό σουηδικού, σιάτσου και ινδικού με € 30. Την Πρωτομαγιά εγκαινιάζεται και το Κέντρο Ευεξίας Λουτρακίου (6932754444) σ’ ένα χώρο 180 τ.μ. Θα κάνεις τη θεραπεία σου (πρόσωπο, σώμα ή χειρομάλαξη) με προϊόντα από τη Νεκρά Θάλασσα και μετά θα κάααθεσαι στην αίθουσα χαλάρωσης απολαμβάνοντας τη… δράση στον καταρράκτη.

Διαμονή

Για να σε κοιμίζει το τραγούδι των νερών, η απόλυτη διεύθυνση απέχει μόλις εκατόν πενήντα μέτρα από τα λουτρά: μες στο πλατανόδασος και δίπλα στο ποτάμι, οι «Ροές» (2384091610, www.roes-suites.com, € 100) διαθέτουν έξι καλοβαλμένες σουίτες με κουζίνα και καθιστικό με τζάκι. Στο αρχιτεκτονικό στιλ των παραδοσιακών μακεδονίτικων αρχοντικών, αλλά με countrystyle διακοσμητική προσέγγιση, μας αρέσει και το «Αρχοντικό Εμμανουηλίδη» (2384091605, www.archemman.gr, € 120). Αν πάλι προτιμάς τη μοντέρνα αισθητική και τις παροχές ξενοδοχείου, στις «Νύμφες» θα βρεις σουίτες με υδρομασάζ δίπλα στο κρεβάτι, δωρεάν Internet, εσωτερική κι εξωτερική πισίνα και spa με χαμάμ και σάουνα (2384091570, www.hotel-nymfes.gr, € 100).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.