Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Η Υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού.

Όλγα_Κεφαλογιάννη_Όμιλος_Mitsis

Η νέα γενιά Ελλήνων ξενοδόχων, συμβάλλει με τις προσπάθειές της στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, στην ανάδειξη της ταυτότητας των προορισμών μας και βρίσκεται στην αιχμή της επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, τόνισε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη στον χαιρετισμό της κατά την στην τελετή αγιασμού του νέου ξενοδοχείου "Mitsis N’U Piraeus Port" του ομίλου Mitsis στη θέση της παλιάς ποτοποιίας ''ΜΕΤΑΧΑ'' στο λιμάνι του Πειραιά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Όπως επεσήμανε η κα Όλγα Κεφαλογιάννη η νέα ξενοδοχειακή μονάδα μετουσιώνει σε πράξη βασικούς στόχους της πολιτικής του Υπουργείου Τουρισμού καθώς:

  • Ενισχύει τη βιωσιμότητα με επανάχρηση κτηριακού αποθέματος, και  εφαρμόζοντας φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον, μεριμνώντας για την ενεργειακή απόδοση και τη εξοικονόμηση πόρων.
  • Δημιουργεί δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, πέρα από την τόνωση στον κλάδο των κατασκευών και συναφών δραστηριοτήτων κατά το  στάδιο της κατασκευής του.
  • Συμβάλλει  στην χρονική και χωρική  επέκταση της τουριστικής δραστηριότητας, καθώς λειτουργεί όλο το χρόνο σε έναν αναπτυσσόμενο πόλο τουριστικής δραστηριότητας στην Αττική.
  • Δίνει έμφαση στην ανάδειξη της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομικής δημιουργίας, της ελληνικής οινοποιίας και ζυθοποιίας, καθώς και στη αξιοποίηση ελληνικών τοπικών προϊόντων.
  • Συνδέει τον τουρισμό με τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό, καθώς έργα Ελλήνων καλλιτεχνών αποτελούν ιδιαίτερο στοιχείο της αισθητικής του χώρου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου του Ομίλου Mitsis

Τέλος η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού συνεχάρη την οικογένεια Μήτση για τη δημιουργία του "Mitsis NU Piraeus Port" που, όπως είπε, αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής, ευχήθηκε το ξενοδοχείο να γίνει σημείο αναφοράς για τον τουρισμό του Πειραιά και της Αττικής.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.