"Andronikos Hotel", Μύκονος: Ατμοσφαιρικό Πάσχα με θέα στο Νησί των Ανέμων

Μια ανάσα από την Χώρα της Μυκόνου, αλλά στην απόσταση που πρέπει από τους φρενήρεις ρυθμούς της, το ξενοδοχείο Andronikos Mykonos είναι μια Πασχαλινή πρόταση διαμονής η οποία θα σας προσφέρει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ταυτόχρονα, μια αύρα κοσμοπολιτισμού.

Andronikos Hotel Πάσχα 2024 Μύκονος

Adults only, πολυτελές 4 αστέρων ξενοδοχείο με αέρα και εξυπηρέτηση 5 αστέρων, το artistically designed "Andronikos Hotel" δίνει μια φουτουριστική νότα στην κυκλαδίτικη αισθητική, συνδυάζοντας τον αιγαιοπελαγίτικο μινιμαλισμό με την καλλιτεχνική διάθεση.

Andronikos Hotel Πάσχα 2024 Μύκονος

Η στυλάτη αισθητική και ο αέρας πολυτελείας δεν περιορίζονται στους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, αλλά διατρέχουν όλη την εμπειρία διαμονής. Το "Sky Bar", προικισμένο με μοναδική θέα και σαγηνευτικά ηλιοβασιλέματα, μαζί με το "Lady Finger", το fine dining εστιατόριο ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή του πολυβραβευμένου σεφ Γκίκα Ξενάκη, θα σας ταξιδέψουν σε γαστρονομικά μονοπάτια της ελληνικής κουζίνας μέσα από μια εμπειρία αισθήσεων. Το εξωτικό Earth Spa παρέχει ένα μοναδικό περιβάλλον ιδανικό για πλήρη αναζωογόνηση.

Andronikos Hotel Πάσχα 2024 Μύκονος

Η διαμονή στο "Andronikos Hotel" είναι μια εμπειρία που υπερβαίνει τις προσδοκίες, βυθίζοντας τους επισκέπτες του σε ένα περιβάλλον high end φροντίδας. Λόγω της τοποθεσίας του η οποία είναι περιφερειακά της Χώρας, έχει τη δυνατότητα να χαρίζει ταυτόχρονα την δυναμική εμπειρία της Μυκόνου μαζί με την απαιτούμενη ηρεμία για ξεκούραση, καθιστώντας το έτσι το ιδανικό καταφύγιο για Πάσχα (και όχι μόνο) στο Νησί των Ανέμων.

Andronikos Hotel Πάσχα 2024 Μύκονος

Η προσφορά -15% Easter Offer για διαμονή τις ημέρες του Πάσχα κάνει την πρόταση ακόμα πιο δελεαστική.

andronikos.gr, IG: @andronikoshotelmykonos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.