"Daios Bar Restaurant", Θεσσαλονίκη: Δημιουργικό Αναστάσιμο μενού με θέα στον Θερμαϊκό

Με εμπνευσμένες δημιουργίες παράδοσης μας περιμένει το Μεγάλο Σάββατο το εμβληματικό γευστικό spot της Θεσσαλονίκης, σε ένα ξενοδοχείο - προορισμός.

Daios Hotel & Bar Restaurant Πάσχα Θεσσαλονίκη

Η Ανάσταση βρίσκει τη Θεσσαλονίκη σε κατανυκτική ατμόσφαιρα με τις ιστορικές βυζαντινές εκκλησίες να μας περιμένουν και όλους τους δρόμους να καταλήγουν στη φωτισμένη παραλία για το εορταστικό δείπνο. Στους τοπ προορισμούς στην ατζέντα μας δεν μπορεί να μην βρίσκεται το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Daios Bar Restaurant" που αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης. 

Στο πλέον προνομιακό σημείο της Παραλίας της Θεσσαλονίκης με τη σοφιστικέ του αύρα, το "Daios Bar Restaurant" δεν έχει γίνει τυχαία hot spot αφού συνδυάζει άψογα την τοποθεσία με την άνεση, τη χαλαρότητα με τη φινέτσα και την εμπνευσμένη γαστρονομία που δεν λέει όχι στο  μοντέρνο comfort με το επαγγελματικό σέρβις. 

Daios Hotel & Bar Restaurant Πάσχα Θεσσαλονίκη

Ειδικά για το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ο ταλαντούχος σεφ του ξενοδοχείου Σωτήρης Αραμπίδης έχει ετοιμάσει ένα Αναστάσιμο μενού με εμπνευσμένες δημιουργίες παράδοσης που κάνει αίσθηση. 

Μετά το καλωσόρισμα με ένα ποτήρι αφρώδους οίνου, ξεκινάμε απαραίτητα με την παραδοσιακή μαγειρίτσα πριν περάσουμε σε μια λαχταριστή σαλάτα από Φύλλα Βaby με Τραγανό Φύλλο Κρούστας και Προσούτο, βινεγκρέτ τρούφας, σύκα, κατσικίσιο τυρί με μαύρη τρούφα.

Το σιγομαγειρεμένο Αρνί Sous Vide με κρέμα καπνισμένης σελινόριζας, τερίνα σελινόριζας, κρεμμύδια κονφί κλείνει μέσα του τα αρώματα της εποχής και ξυπνά μνήμες φέρνοντάς τες στο σήμερα με έμπνευση. 

Φυσικά, κρατάμε οπωσδήποτε χώρο για τον αφοπλιστικό Μπακλαβά με αλατισμένη καραμέλα, κρέμα από φιστίκια Aιγίνης, παγωτό κάρδαμο, κραμπλ αρωματισμένο με θυμάρι και μέλι που απογειώνει  έξυπνα την αγαπημένη παραδοσιακή συνταγή.

Το μενού κοστίζει 70€/άτομο.

Daios Hotel & Bar Restaurant Πάσχα Θεσσαλονίκη

Φυσικά, αν επισκέπτεστε τη Θεσσαλονίκη για Πάσχα αξίζει να προτιμήσετε για τη διαμονή σας το "Daios Bar Restaurant" απογειώνοντας την όλη εμπειρία αφού τα δωμάτια και οι σουίτες διαφορετικών τύπων πρωτοπορούν στον συνδυασμό σύγχρονου design, άνεσης και θέας. Ενημερωθείτε για τις προσφορές του Πάσχα εδώ.

Λεωφόρος Νίκης 59, Θεσσαλονίκη, 2310 250200
Κρατήσεις για το εστιατόριο και στο: fb @daioshotels.com

daioshotels.com, FB: Daios Luxury Living, IG: @daiosluxuryliving

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.