Υάδες Mountain Resort: Ένα θεαματικό συγκρότημα φιλανδικών chalet…στην ορεινή Κορινθία

Υάδες Mountain Resort

Στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας, σε υψόμετρο 1100 μέτρων και μόλις μιάμιση ώρα από την βουή της Αθήνας βρίσκεται ένα resort που διαφέρει πολύ από οτιδήποτε κλασικό. Και το όνομα αυτού "Υάδες Mountain Resort".

Εξωτερικά είναι ένα ξύλινο σύμπλεγμα 7 φινλανδικού τύπου chalets που βρίσκεται μέσα σε μία καταπράσινη περιοχή ανάμεσα στα αρωματικά φυτά και δέντρα με μία εξαιρετική πανοραμική θέα στον Κορινθιακό κόλπο αλλά και στις απόκρημνες πλαγιές του όρους Ζήρεια.

Υάδες Mountain Resort

Στο εσωτερικό του συμπλέγματος βρίσκεται ένα σύγχρονο resort κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από φιλανδικό ξύλο με minimal γραμμές και αφαιρετική διακοσμητική άποψη. Δέκα ειδυλλιακές αυτόνομες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες και απολύτως ανεξάρτητες, όπου τον πρώτο λόγο έχουν η πέτρα, το ξύλο, η φύση και φυσικά η θέα.

Υάδες Mountain Resort

Μόλις μισή ώρα από το παραθαλάσσιο Ξυλόκαστρο και σε κοντινή απόσταση από το αθλητικό-χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας "Υάδες Mountain Resort" χάρη στην προνομιούχα τοποθεσία του προσφέρει την γαλήνη και μια ποικιλία δραστηριότητων που απλόχερα προσφέρει η ελληνική φύση και τις 4 εποχές του χρόνου.

Αποδράστε, χαλαρώστε, διασκεδάστε και αφεθείτε στην υψηλού επιπέδου φιλοξενία είτε στο country style lounge με τη  δανειστική βιβλιοθήκη, τα επιτραπέζια παιχνίδια και την cozy ατμόσφαιρα ή στο κοινόχρηστο bbq house όπου παρεΐστικα μαγειρέματα λαμβάνουν χώρα…μετά μουσικής. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται φάρμα με οικόσιτα ζώα όπως άλογα, αγριογούρουνα, κότες, αγριοκάτσικα, ελάφια, παγωνια και χήνες όπου μικροί κα μεγάλοι μπορούν να τα γνωρίσουν ενώ υπάρχει η δυνατότητα για οργάνωση αποδράσεων με σκοπό την συγκομιδή τσαγιού του βουνού, ρίγανης αλλά και η οργάνωση εκδρομών σπηλαιολογικού, ορειβατικού περιεχομένου και περιηγητικού περιεχομένου.

wooden_cave

Info
Κάτω Τρίκαλα, 6948949763, 6947810442, www.hyades-resort.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.