"Androck Villas": Ένα διαφορετικό κυκλαδίτικο καταφύγιο

Βιώστε μια πρωτόγνωρη ολιστική εμπειρία ευεξίας και απόλυτης φιλοξενίας σε μία καταπράσινη όαση με πανοραμική θέα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Androck Villas

Ο συνδυασμός της μίνιμαλ αισθητικής με την παράδοση του νησιού αποτελεί κεντρική ιδέα του "Androck". Πρόκειται για ένα συγκρότημα από 4 ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες με ιδιωτική πισίνα η καθεμία, χτισμένο από τοπική πέτρα και ξύλο. Βασική επιδίωξη κατά τον σχεδιασμό των κτιρίων ήταν η επίτευξη ενός αρμονικού συνόλου, που με την ολοκλήρωσή του δεν θα διατάρασσε την αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης που αποπνέει η ανεμπόδιστη θέα του στο Αιγαίο. Αξιοποιώντας τα στοιχεία της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, το "Androck" είναι πλήρως ενταγμένο στο φυσικό του περιβάλλον. Τα άγρια μεσογειακά φυτά που περιτριγυρίζουν τις αρχαίες ελιές στον εξωτερικό κήπο είναι αραιά τοποθετημένα στο χώρο. Ελιές, λεβάντες, δεντρολίβανο και θυμάρια, φυτά ανθεκτικά στους δυνατούς βόρειους ανέμους, συμπληρώνουν την ένταξη της σύνθεσης στο περιβάλλον του και καλωσορίζουν τον επισκέπτη σε έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση κήπους του νησιού.

Androck Villas

Οι κατοικίες αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες, αλλά και για παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του "Androck". Χαλαρώστε απολαμβάνοντας ένα massage από εξειδικευμένο προσωπικό στην πισίνα, ή ζητήστε από τον σεφ μας να σας ετοιμάσει πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό με ντόπια βιολογικά υλικά, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από τον κήπο του "Androck". Το "Androck" διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας, σε κάθε εποχή του χρόνου: ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities. Τέλος, μια σειρά concierge υπηρεσιών εγγυώνται μια σπουδαία εμπειρία φιλοξενίας, ενώ ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικά events.

Info: Στιβάρι, Άνδρος, 6932020101, androck.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.