"Angsana Corfu": Στο "Oribu" και στο "A Lounge" για γαστρονομικά (και όχι μόνο) events

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκεκλημένους σεφ και mixologists με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, αλλά και ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες.

Angsana_Corfu

Μια από τις κορυφαίες γευστικές αποδράσεις του καλοκαιριού, το "Oribu", θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των κατοίκων της Κέρκυρας, αλλά και των επισκεπτών του νησιού, μέσα από πολύχρωμες προτάσεις σε φαγητό, ποτό και live events. Το "Oribu", που είναι το μοναδικό ασιατικό εστιατόριο που λειτουργεί στο νησί κατά τη χειμερινή περίοδο, θα λειτουργεί τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου από τις 7 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., προσφέροντας το ασιατικό μενού, ενώ τις Κυριακές από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ., θα προσφέρεται ένα μενού με γεύσεις της Ελλάδας και της Κέρκυρας. Μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 11 μ.μ., το εστιατόριο και το "A Lounge" συνεχίζουν να υποδέχονται τους επισκέπτες μέχρι τη 1 το βράδυ. 

Angsana Corfu

Επίσης, δύο φορές το μήνα, οι Κυριακές θα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρουσες με special, γαστρονομικά – και όχι μόνο, events. Με επικεφαλής τον Executive Chef Τάσο Ανδριώτη, οι εκδηλώσεις αυτές θα περιλαμβάνουν προσκεκλημένους σεφ και mixologists που θα ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ειδικών μενού.

Angsana Corfu

Η πρώτη Noisy Sunday της σεζόν στις 15 Οκτωβρίου έκανε τεράστια επιτυχία με την εμφάνιση του καταξιωμένου σεφ Μιχάλη Ντουνέτα. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίστηκε στις 22 Οκτωβρίου με ιδιαίτερες παρουσιάσεις από τον Dr. Simon Karythis, Διευθυντή του Περιβαλλοντικού Ιδρύματος Ιονίου, που έριξε φως σε κρίσιμα περιβαλλοντικά ζητήματα της Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες εντρύφησαν στις τοπικές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του καινοτόμου προγράμματος "Pick an Alien", το οποίο αναδεικνύει τους κινδύνους για τα τοπικά οικοσυστήματα από ζώα και φυτά που δεν είναι ενδημικά.

Angsana Corfu

Ο Τάσος Ανδριώτης συνόδευσε τον προσκεκλημένο σεφ Αριστοτέλη Μεγουλά, που οργάνωσε ζωντανή επίδειξη μαγειρικής, χρησιμοποιώντας invasive είδη και προωθώντας βιώσιμες πρακτικές. Ο Αριστοτέλης, που γεννήθηκε στο Παρίσι και μεγάλωσε στον Πειραιά, ανακάλυψε το πάθος του για τη μαγειρική στην καρδιά της Ιταλίας. Με γνώμονα την αγάπη του για την Κέρκυρα και το βαθύ σεβασμό για τα τοπικά προϊόντα, η δημιουργική του πλευρά λάμπει στο "Pomo d'Oro Corfu". Με δέσμευση στην εποχικότητα, την τοπικότητα και την sustainable μαγειρική, ο Αριστοτέλης δημιουργεί απόλυτα γευστικές εμπειρίες, κάνοντας κάθε στιγμή γύρω από το τραπέζι μια αξέχαστη ανάμνηση.

Οι νέες προτάσεις του "A Lounge"

Angsana Corfu

Το "A Lounge" όμως δεν είναι μόνο ένα μέρος για το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα έως Πέμπτη, από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. προσφέρει καφέδες, smoothies, αναψυκτικά και ένα νέο "μενού ευεξίας" με μια σειρά από σνακ, σαλάτες και Buddha & Poke bowls. Αυτό το μενού είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων δίνουν έμφαση στο wellness και τα μέλη του γυμναστηρίου, προωθώντας μια υγιεινή αλλά και τόσο γευστική εμπειρία φαγητού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το "A Lounge" μεταμορφώνεται σε ένα ατμοσφαιρικό μπαρ από τις 11 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., με funky διάθεση.

Κάθε Παρασκευή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική με πιάνο και σύγχρονες ποπ και τζαζ μελωδίες, ενώ τα Σάββατα θα υπάρχουν live bands δίνοντας τον δικό τους μουσικό στίγμα. Τις Κυριακές, προσκεκλημένοι DJs δημιουργούν μια μουσική ατμόσφαιρα με ένα mix σύγχρονων ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.