Deep Blue Retreat: Μία εβδομάδα καταδύσεων και γιόγκα από το Zen Rocks Mani

Ο πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης της Νορβηγίας Helge Lovskar, η δασκάλα Γιόγκα και μουσικός, Verena Ledig, η Βιβή Λέτσου και ομάδα του Zen Rocks μάς προσκαλούν σε μία εμπειρία για όλες τις ηλικίες και επίπεδα.

Zen Rocks Mani

Ο κόλπος της Καλαμάτας είναι ένας διεθνής προορισμός, ιδανικός για ελεύθερες καταδύσεις, όπως υποστηρίζουν πρωταθλητές από όλο τον κόσμο, που επιλέγουν την Μεσσηνία για διακοπές αλλά και για τις προπονήσεις τους. Στις 15 Σεπτέμβρη, το Zen Rocks Mani διοργανώνει ένα ταξίδι εξερεύνησης στο απέραντο γαλάζιο του Μεσσηνιακού κόλπου, δίνοντας την ευκαιρία σε αρχάριους αλλά και προχωρημένους δύτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές του θαλάσσιου κόσμου.

Zen Rocks Mani

Σε αυτό το ταξίδι θα συμμετέχει και ο Νορβηγός πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης, Helge Løvskar, για να καθοδηγήσει βήμα βήμα με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Tο Deep Blue Retreat είναι μια εμπειρία αυτό-ανακάλυψης. Ο διαλογισμός, η γιόγκα υπό την καθοδήγηση της Βιβής Λέτσου (Abhaya Yoga Creator & Zen Meditation teacher) και της Verena Ledig (Yoga & Embodiment teacher) θα ολοκληρώσουν την εμπειρία, προσφέροντας μας ηρεμία και κατανόηση τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.