Η τέχνη της ναξιώτικης φιλοξενίας

Η Νάξος δεν ονομάζεται άδικα η βασίλισσα των Κυκλάδων καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλομορφία και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Νάξος

Η Νάξος δεν ονομάζεται άδικα η βασίλισσα των Κυκλάδων καθώς διαθέτει μεγάλη ποικιλομορφία και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Έχοντας ως βάση αυτό, το 1981 δημιουργήσαμε το Zas Travel το πρώτο τουριστικό γραφείο του νησιού που ακόμα και σήμερα συνδέει την Νάξο με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και τον κόσμο. Επιπροσθέτως, η αυξανόμενη ανάγκη σε συνδυασμό με την είσοδο της τεχνολογίας στην ζωή μας μάς οδήγησε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού τμήματος πώλησης εισιτηρίων του Zas ferries.

Στο online site μας υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε κράτηση σε όλες τις εγχώριες αλλά και διεθνείς ακτοπλοϊκές εταιρείες. Τέλος, το 2020 στην οικογένειά μας προστέθηκε ένα νέο τμήμα πώλησης εκδρομών το Zas Tours που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε μέσω των υπαίθριων και όχι μόνο δραστηριοτήτων του τόσο την Νάξο όσο και άλλα νησιά του Αιγαίου.

Νάξος

Παράλληλα, διαθέτοντας καλλιτεχνικές ευαισθησίες που πηγάζουν από την έντονη επιρροή της παράδοσης του τόπου μας, τα δυο μας ξενοδοχεία που διαθέτουν από το υπουργείο τον τίτλο "Art Hotel" περιμένουν να σας εντυπωσιάσουν με την μοναδικότητά τους.
Το "Iria Beach Art Hotel" βρίσκεται στην καρδιά της πανέμορφης παραλίας της Αγίας Άννας και με την μοναδική θέα του στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου σε μαγεύει από την πρώτη στιγμή που θα περάσεις την είσοδο με την μεγάλη ροζ βουκαμβίλια του. Ήδη από τον χώρο υποδοχής θα προσέξεις τα γυάλινα Μουράνο και την επιβλητική γοργόνα την οποία έχει επιμεληθεί η καλλιτέχνης Σοφία Χατζηγρηγοράκη μαζί με άλλα έργα. Το ευγενές προσωπικό του θα είναι πάντα εκεί να σε εξυπηρετήσει σε οτιδήποτε χρειαστείς.

Iria Beach Art hotel: Αγία Άννα, Νάξος 22850-42600 www.iriabeach-naxos.com
Zas Travel: Λιμάνι Νάξου, 22850-23330 www.zas.gr
Zas Travel: Ακτή Πρωτοπαδάκη, 22850-22500 www.zasferries.com
Zas Tours: Ακτή Πρωτοπαδάκη, 22850-225000 www.zastours.com

Νάξος

Από την άλλη το "Kouros Art Hotel" που το όνομά του είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο γνωστό μαρμάμρινο άγαλμα βρίσκεται στην ήρεμη περιοχή της Στελίδας. Ως το μοναδικό adults only ξενοδοχείο του νησιού είναι ένα πργαμτικό κομψοτέχνημα με πίνακες ζωγραφικής, μεγάλους κατάφυτους κήπους και μαρμαρένια αγάλματα να κοσμούν το εσωτερικό του, συνδυάζοντας την παράδοση με τη νέα εποχή. Από τον λόφο του έχεις πανοραμική θέα στην Χώρα και από τις μεγάλες βεράντες του το πρωί μπορείς να χαλαρώσεις βλέποντας χιλιάδες σέρφερ που καταφθάνουν απ' όλο τον κιόσμο στην διάσημη παραλία της Λαγκούνας. Τα ξενοδοχεία μας επίσης φημίζονται για το παραδοσιακό πρωινό τους το οποίο παρασκευάζεται καθημερινά με φρέσκα υλικά. Φημισμένες είναι οι πίτες μας με χειροποιήτο φύλλο, τα σιροπιαστά γλυκά αλλά και οι μαρμελάδες με φρέσκα φρούτα εποχής από τον κήπο μας.

Kouros Art hotel: Στελίδα, Νάξος, 22850-29150 www.kouros-naxos.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.