"Ca' Select": Μπήκαμε στο εντυπωσιακό νέο σπίτι του αυθεντικού βενετσιάνικου Spritz

Το φλογερό κόκκινο aperitivo έχει την τιμητική του σε έναν νέο ντιζαϊνάτο χώρο στη γειτονιά του Cannaregio.

Select

Ταυτισμένο µε τη Βενετία, την πόλη των Δόγηδων, της τέχνης, του µυστηρίου, του καρναβαλιού το φλογερό κόκκινο bitter που δημιούργησαν το 1920 οι αδερφοί Pilla στη Βενετία έµελλε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ως aperitivo σε όλη την Ιταλία.

Φέτος το Μάιο άνοιξε τις πόρτες του σε ένα ιστορικό βιοµηχανικό εργαστήριο 700 τ.μ. το "Ca' Select" (La Casa di Select Aperitivo) στη γειτονιά του Cannaregio. Το concept είναι της Gruppo Montenegro, µιας μεγάλης Ιταλικής εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών και τροφίµων. Δηµιούργησαν ένα µοντέρνο, ντιζαινάτο χώρο που συνδυάζει όµως την κουλτούρα και το στιλ της πόλης.

Select

Η είσοδος είναι εντυπωσιακή: από την κλασική εξωτερική όψη του κτιρίου, οι διάπλατες πόρτες σε οδηγούν σε ένα κόσµο µαγικό, ζωηρό, µε έντονα χρώµατα και συνδυασµούς υλικών που εξυµνούν τους Βενετσίανους τεχνίτες. Το µπαρ "Select" λειτουργεί αποκλειστικά και µόνο µε event, αλλά η Beatrice Saleri, υπεύθυνη δηµοσίων σχέσεων µας υποδέχτηκε θερµά και μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του.

Select

Τα µωσαϊκά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι από τον ιστορικό "φούρνο" Orsoni, ενώ το µπαρ σε έντονο κόκκινο χρώµα με µπλε σκούρο γυαλί από τα φηµισµένα υαλουργεία του Murano. Προχωρώντας συναντάς αναπαυτικούς καναπέδες αναπαυτικοί για να απολαύσεις το ποτό σου και στο βάθος ένα χώρο παρουσίασης της συνταγής του ποτού από 30 διαφορετικά είδη βοτάνων και µπαχαρικών.

Select

Ένα ταξίδι από την Ευρώπη ως την Ανατολή που σε συνεπαίρνει. Καλό καλοκαίρι µε Βενετσιάνικο στιλ και γεύση!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.