Ftelia Pacha Mykonos: Open beach experience και νέο μενού με έμφαση στις θαλασσινές γεύσεις

Με νέο μενού που δίνει έμφαση στις γεύσεις της θάλασσας ξεκίνησε το καλοκαίρι στο "Ftelia Pacha Mykonos", εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την open beach εμπειρία στην παραλία της Φτελιάς.

Ftelia Pacha

Με νέο μενού που δίνει έμφαση στις γεύσεις της θάλασσας ξεκίνησε το καλοκαίρι στο "Ftelia Pacha Mykonos", εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την open beach εμπειρία στην παραλία της Φτελιάς.

Ftelia Pacha

Στα τρία επίπεδα με την 60s και 70s αισθητική θερέτρων της Μεσογείου και την boho chic ατμόσφαιρα στην άκρη της ακτής, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κάθε ώρα της ημέρας την πανοραμική θέα προς τον κυκλαδίτικο ουρανό και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Στον χώρο του lounge με τα day beds και τις σεζλόνγκ οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τη μουσική των resident DJs και τα ποτά που βγαίνουν από το μπαρ, συνδυάζοντας με τις βουτιές τους στην παραλία.

Ftelia Pacha

Τις μεσημεριανές ώρες που η φωτιά ανάβει στην μεγάλη εξωτερική εστία στο χώρο του εστιατορίου, ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός και η ομάδα του ετοιμάζουν ψάρια και θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες, για τους πελάτες που φθάνουν για το γεύμα τους στη Φτελιά ή για όσους συνεχίζουν την ημέρα τους εδώ. Δίνοντας έμφαση στην πληθωρική γεύση σε όλο το μενού, ο σεφ προτείνει επιλογές που έχουν τις ρίζες τους στην Ελλάδα και την Μεσόγειο, τις οποίες αποδίδει στο πιάτο με σύγχρονο τρόπο. Όστρακα και ωμά γεμάτα φρεσκάδα ξεχωρίζουν μαζί με τα premium προϊόντα που δίνουν δυνατές γευστικές εμπειρίες σε πιάτα, όπως το χαβιάρι, η τρούφα και το αυγοτάραχο.

Ftelia Pacha

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/05/2024

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.