To πρώτο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" στην Αθήνα έρχεται στο Ελληνικό

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει την υψηλής ποιότητας φιλοξενία με θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Mandarin Oriental

Η εταιρεία BELT Riviera Α.Ε., η οποία έχει συσταθεί από την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. και την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Μ.Α.Ε., υπέγραψε συμφωνία με το Mandarin Oriental Hotel Group για τη διαχείριση του "Mandarin Oriental, Athens". Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο και τις πολυτελείς κατοικίες/διαμερίσματα (branded residences) που θα αναπτυχθούν στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού, με ορίζοντα έναρξης λειτουργίας το καλοκαίρι του 2027.

Σύμφωνα με τον επικαιροποιημένο σχεδιασμό, η επένδυση περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων με 123 δωμάτια και σουίτες, καθώς και 17 επώνυμες πολυτελείς κατοικίες / διαμερίσματα (branded residences), με θέα στον Σαρωνικό κόλπο και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει την υψηλής ποιότητας φιλοξενία για την οποία είναι γνωστή η "Mandarin Oriental", καθώς και πολλαπλές γαστρονομικές επιλογές κι εμπειρίες αναψυχής. Επίσης, θα διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων, απέχοντας μόλις λίγα λεπτά από την κοσμοπολίτικη περιοχή της Μαρίνας του Άγιου Κοσμά. Το spa του "Mandarin Oriental, Athens" θα φέρει την υπογραφή του Ομίλου Mandarin Oriental και θα περιλαμβάνει θεραπείες ευεξίας και ομορφιάς, εμπνευσμένες από την Ελλάδα. 

Ο James Riley, CEO του Mandarin Oriental Hotel Group, ανέφερε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΜΕΣ και τη Lamda Development σε αυτό το έργο. Είμαι βέβαιος πως χάρη σε αυτήν την τοποθεσία και τις μοναδικές μας υπηρεσίες, το "Mandarin Oriental, Athens" θα γίνει ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας για τους επισκέπτες καθώς και για τους κατοίκους της Αθήνας", ενώ ο Οδυσσέας Αθανασίου, CEO της Lamda Development δήλωσε: "Το νέο, υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αποτελέσει ένα μοναδικής αισθητικής τοπόσημο και ένα ακόμα διεθνές σημείο αναφοράς της εμβληματικής επένδυσης του Ελληνικού".

Το "Mandarin Oriental, Athens" θα είναι το δεύτερο ξενοδοχείο της Mandarin Oriental στην Ελλάδα. Με τη συμφωνία αυτή, το παγκοσμίου φήμης brand θα αποκτήσει παρουσία και στην Αθήνα, μετά την Costa Navarino, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του Ομίλου στη δυναμική της Ελλάδας ως προορισμού υψηλών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.