Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Bao για καλό σκοπό στα «Thes Bao» από βραβευμένους σεφ

Τα δημοφιλή «fine street food» spots της συμπρωτεύουσας προτείνουν τρεις νέες γεύσεις bao με συνταγές βραβευμένων σεφ και μέρος των εσόδων από τις συνολικές πωλήσεις θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας. Στα δύο θεσσαλονικιώτικα street στέκια του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο Δημήτρη Παμπόρη (Treehouse), του Γιάννη Ζιάγκα (ιδιοκτήτη του βραβευμένου εστιατορίου «Το Μανιτάρι») και του σεφ Γιάννη Πατέικα, όπου τα αφράτα ασιατικά ψωμάκια ατμού bao έχουν την τιμητική τους, «τρέχουν» μια εξαιρετική πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς με την συμβολή Ελλήνων κορυφαίων σεφ. Τον Οκτώβριο, ο Γκίκας Ξενάκης («Aleria»), ο Άνταμ Κοντοβάς («Kobra»), και ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης («CTC») έφτιαξαν συνταγές για ένα ξεχωριστό bao έκαστος, τα οποία ήταν διαθέσιμα για ένα μήνα και μέρος των εσόδων διατέθηκε στο ίδρυμα «Μέριμνα για το παιδί».

Η πρωτοβουλία συνεχίζεται από 25 Νοεμβρίου για έναν ακόμα μήνα με τους σεφ Πάνο Ιωαννίδη («Ovio»», «Stellar Gastro Cinema»), Γρηγόρη Χέλμη («Mezen») και Βασίλη Μουρατίδη («Squirell» με Χρυσό Σκούφο) να προσφέρουν τρεις συνταγές για ξεχωριστά bao burgers. Με μοσχάρι και κατσικίσιο τυρί chevre, ο Ιωαννίδης, με κροκέτα θαλασσινών ο Μουρατίδης και πρόβειο με μουστάρδα πράσινου κάρυ ο Χέλμης με τα ανάλογα παρελκόμενα φυσικά. Όσοι βρεθείτε Θεσσαλονίκη αξίζει να τα δοκιμάσετε και γιατί τα «Thes Bao» φημίζονται για τις καλές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούν αλλά και γιατί αυτόν τον μήνα, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο «Make a Wish» Ελλάδας.

Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη, 2310235225
Λώρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310235226

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.