Το «Κοφίνι» γίνεται 2 ετών και γιορτάζει

Το καλοφαγικό στέκι του Ευόσμου συμπληρώνει δυο χρόνια αφοσίωσης στις πρωτότυπες γεύσεις και την προσεγμένη πρώτη ύλη, και γιορτάζει με ένα πάρτι εκλεκτής οινοπωσίας και ζωηρού κεφιού.

Το «Κοφίνι» γίνεται 2 ετών και γιορτάζει

Πολλά περισσότερα από ένα απλό μεζεδοπωλείο, το στέκι του Ευόσμου, με τα τραπεζάκια στην όμορφη βεράντα και το άνετο πεζοδρόμιο της 25ης Μαρτίου, συμπληρώνει αυτές τις μέρες 2 χρόνια στον καλοφαγικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, και το γιορτάζει όπως μόνο αυτό ξέρει: ταιριάζοντας τις προσεγμένες γεύσεις της ανανεωμένης κουζίνας του, με εκλεκτές ετικέτες από το Οινοποιείο Θωμαΐδη, και μουσικές από τον DJ Rizopoulos, για ένα… πεντανόστιμο πάρτι στις 12 Νοεμβρίου.

Το «Κοφίνι» γίνεται 2 ετών και γιορτάζει - εικόνα 1

Σε ένα απολαυστικό γευστικό πλαίσιο, όπου οι παραδοσιακοί χειροποίητοι μεζέδες συναντούν τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, στις 12 Νοεμβρίου το στιλάτο καθιστικό του εστιατορίου «Κοφίνι» θα γίνει το σκηνικό μιας χαρούμενης γιορτής, με άφθονη γεύση, αλλά και κεφάτη διάθεση. Έχοντας εδραιώσει τη θέση του στις συνήθειες όχι μόνο Ευοσμοτιών, αλλά ολόκληρης της Θεσσαλονίκης, το πάρτι των 2 ετών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά πιάτα που κρατούν σε πρώτο πλάνο την ποιότητα της πρώτης ύλης, συνδυάζοντας τη νοστιμάδα τους με τις μοντέρνες τεχνικές και τις πρωτότυπες ιδέες, για να δώσουν στις κλασικές συνταγές μια γεύση απ’ το σήμερα.

25ης Μαρτίου 79, Εύοσμος, 2316011333

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.