Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Το street-food στέκι του Δημήτρη Παμπόρη παρουσιάζει αφράτα baos με την υπογραφή βραβευμένων σεφ και φιλανθρωπική γεύση, έως τις 13 Νοεμβρίου.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη

Baos για καλό σκοπό θα σερβίρει το «Thess Bao» του Δημήτρη Παμπόρη, ο οποίος συμπράττει με τους εκλεκτούς συναδέλφους του, Γκίκα Ξενάκη, Άνταμ Κοντοβά και Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σε ένα project ειδικά σχεδιασμένων baos, τα έσοδα των οποίων θα υποστηρίξουν τη ΜΚΟ «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

Θες «Thess Bao» για καλό σκοπό, για λίγες μέρες ακόμη - εικόνα 1
© Isaak Vavouras

Το street food στέκι του πολυβραβευμένου σεφ, που έφερε νέα πνοή στην καλοφαγική πιάτσα της οδού Καλαποθάκη στη Θεσσαλονίκη, ειδικεύεται στις πρωτότυπες μίξεις του εξωτισμού των baos με την παράδοση της πόλης στο καλό και πληθωρικό φαγητό του δρόμου, αφού προτάσεις όπως τα baos με γύρο κοτόπουλου, ή με κολοκυθοκεφτέδες, σερβίρονται πλάι σε classics σαν τα baos με τραγανή γαρίδα σε panko, ή με πάπια πεκίνου κονφί.

Για λίγες μέρες ακόμη, όμως, το ευφάνταστο μενού του «Thess Bao» πλουτίζουν οι custom made δημιουργίες τριών πολυβραβευμένων σεφ. Ο Γκίκας Ξενάκης, head chef του εστιατορίου «Aleria» στην Αθήνα, Κριτής του τηλεοπτικού TOP CHEF στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και καθηγητής της σχολής Le Monde, υπογράφει bao με παραδοσιακά ψητά σουτζουκάκια, σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης, γιαούρτι και kimchi, ο Άνταμ Κοντοβάς, head chef του «Kobra» και κριτής του «Game of Chefs», φτιάχνει Bahn-Mi Bao με ψητό κοτόπουλο, πίκλες, φρέσκα μυρωδικά και μαγιονέζα Miso, ενώ ο chef patron του «CTC restaurant», Αλέξανδρος Τσιοτίνης, βάζει στο bao του κροκέτα πάπιας μαγειρεμένη με gastrique πορτοκαλιού, μαγιονέζα πορτοκάλι, και ψητό pack choi.

Η ενέργεια, που ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου, θα τρέξει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Μέριμνα για το Παιδί» στη Θεσσαλονίκη.

«Thess Bao», Καλαποθάκη 3, Θεσσαλονίκη 2310235225, FB: Thess Bao IG: @ thessbao

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.