"Bubo Fine Dining Restaurant": Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της

Το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του «Ekies All Senses Resort» παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής.

«Bubo Fine Dining Restaurant»: Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της

Με τη λάμψη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο παλμαρέ του, να συναγωνίζονται το φως από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που χαζεύει από τη σάλα του, το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του "Ekies All Senses Resort" παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής, χάρη στην ευρηματικότητα με την οποία επενδύει για άλλη μία χρονιά ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης το μενού του.

"Bubo Fine Dining Restaurant": Δημιουργική ελληνική κουζίνα στην πιο φίνα εκδοχή της - εικόνα 1

Νέα πιάτα όπως τα λινγκουίνι σε ζωμό κακαβιάς, με σπαράγγια της θάλασσας, αβγοτάραχο και φρέσκο ψάρι ημέρας, ή ο μπακαλιάρος αγιορείτικος με κρεμμύδι στιφάδο, μαγιονέζα δαμάσκηνο και κρεμμυδόζουμο φέρνουν το λεπτό άγγιγμα του δημιουργού τους στην επιφάνεια, ενώ προτάσεις σαν το φιλέτο από ελληνικό μοσχάρι και πατάτα σαγανάκι με Σαν Μιχάλη, ψητά μανιτάρια και σάλτσα τρούφας, υπογραμμίζουν την αγάπη του σεφ για τα εκλεκτά υλικά της χώρας, σε ένα εστιατόριο όπου η παράδοση και η μοντερνιτέ βαδίζουν πλάι πλάι.

Chef’s tip: "Πόσο συχνά μπορείς να δειπνήσεις σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο; Το "Treehouse” είναι η δεύτερη και πιο exclusive γαστρονομική πρόταση του "Ekies” για τους καλοκαιρινούς μήνες".

Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Βουρβουρού, 2375091000, http://ekies.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.