Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία

Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος στα τέλη του ’19 αλλά και την παύση της περσινής αναστολής, το πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής ανεβάζει ταχύτητα με head chef τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία

Σε νέα εποχή είναι έτοιμο να περάσει το πολυτελές ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort στην νοτιοδυτική ακτή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2016. Μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος στα τέλη του 2019 και μετά την περσινή αναστολή της λειτουργίας του, τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να αναπτυχθεί το ευρύτερο ανανεωμένο σχέδιο της λειτουργίας του.

Η ανανέωση αυτή εμπεριέχει στοιχεία που αφορούν στις εγκαταστάσεις, στη μαρίνα, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού, με τη συνεργασία της ακαδημίας τένις του διεθνούς φήμης τενίστα Janko Tipsarevic.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία - εικόνα 1
Ο έμπειρος σεφ Γιώργος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του head chef στο Miraggio Thermal Spa Resort

Η γαστρονομία στο επίκεντρο των αλλαγών

Σε αυτό το σχεδιασμό, η γαστρονομία κατέχει εξέχοντα ρόλο, με τον έμπειρο σεφ Γιώργο Παπαδόπουλο (ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική) να αναλαμβάνει head chef του ξενοδοχείου. «Η ευθύνη μιας συνεργασίας-πρόκλησης με ωθεί να εμπνευστώ τα μενού τόσο των εστιατορίων αλά καρτ, όσο και του κεντρικού εστιατορίου με μια ξεχωριστή φιλοσοφία για το καθένα, στηριζόμενη όμως σε μια κοινή βάση: την αδιαπραγμάτευτη κουλτούρα στην προμήθεια της καλύτερης πρώτης ύλης με γνώμονα την εποχικότητα· φέτος θα εστιάσουμε στο να ανακαλύψουμε όλα τα προϊόντα της Χαλκιδικής από τον πιο μικρό παραγωγό έως και τον μεγαλύτερο».

Στο «Meat & Wine Bar – Sommelier’s 8», οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν σύγχρονες ελληνικές και διεθνείς κοπές κρέατος αλλά και μία πολύ πλούσια κάβα κρασιών. Στον εξωτερικό χώρο του Lobby, θα λειτουργεί το sushi bar του ξενοδοχείου, ενώ δίπλα στη μαρίνα, στο ανανεωμένο εστιατόριο «Toroneo», οι επισκέπτες θα γευτούν ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά.

Το ανανεωμένο Miraggio δίνει έμφαση (και) στη γαστρονομία - εικόνα 2

Παράλληλα, στην ενότητα του Miraggio Chef`s Table, με στόχο την προώθηση της υψηλής γαστρονομίας, έχει ήδη προγραμματιστεί για φέτος να παραβρεθούν ως καλεσμένοι σεφ ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης, ενώ στην πορεία η λίστα αυτή θα ανανεώνεται συνεχώς. Μία ακόμη νέα προσθήκη στο γαστρονομικό τμήμα του ξενοδοχείου αποτελεί η συνεργασία με τον σεφ Meir Adoni, ιδιοκτήτη τριών εστιατορίων σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο και Τελ Αβίβ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.