Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο;

Λάβετε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της HotelsCombined και κερδίστε διαμονή σε σουίτα στις «Themonies Luxury Suites» στη Χώρα Φολεγάνδρου.

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο;

Η Φολέγανδρος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, με μια Χώρα που ξεχωρίζει λόγω του σοφιστικέ ύφους της. Απευθύνεται κυρίως σε ψαγμένους ταξιδιώτες που ψάχνουν ένα ατμοσφαιρικό νησί, αλλά και σε περιπατητές χάρη στο ιδιαίτερα ανεπτυγμένο δίκτυο λιθόστρωτων μονοπατιών. Αν και ο τουρισμός άργησε να φτάσει στο νησί, το ίδιο γεγονός συνέβαλε στο να παραμείνει όσο πιο γραφική γίνεται με όλες τις επιγραφές των καταστημάτων να είναι ξύλινες και ζωγραφισμένες στο χέρι, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία και τα μπαρ να είναι σε παραδοσιακό στιλ, έτσι ώστε τίποτα να μην χαλάει το «κυκλαδίτικο όνειρο».

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο; - εικόνα 1

Αυτό το στιλ ακολουθούν και οι «Themonies Luxury Suites» της HotelsCombined, νικήτρια εταιρεία του Hotel Excellence Award 2019. Φωλιασμένες στις παρυφές της Χώρας, σε μικρή απόσταση από το κέντρο οι «Themonies Luxury Suites» συνδυάζουν αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις. Το συγκρότημα αγροτικών κτισμάτων από τα τέλη του 19ου αιώνα, ήταν μια ιδέα που πήρε σάρκα και οστά και πρόσφατα ανακαινίστηκε και συμπληρώθηκε από τρία νέα λιθόκτιστα κτίσματα, τα οποία ακολουθούν την τοπική αρχιτεκτονική.

Έτοιμοι για απόδραση στη Φολέγανδρο; - εικόνα 2

Η εταιρεία, HotelsCombined, που ανήκει στο top 3% των ξενοδοχείων παγκοσμίως με τους πιο ικανοποιημένους επισκέπτες γνωρίζει πως να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς σύγχρονους εξερευνητές δημιουργώντας ένα σπιτικό περιβάλλον χαλάρωσης. Έτσι, χορηγεί σε ένα ζευγάρι (δύο άτομα) διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου κατοπιν διαθεσιμοτητας. Περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ.

Επιπλέον, αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Αθηνοράματος προσφέρεται ένα bonus 18% στις τιμές με την προσφορά να ισχύει για διαμονή από 5 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει διαμονή σε δίχωρη σουίτα, χειροποίητο πρωινό a la carte, σερβιρισμένο στην άνεση της κατοικίας, προσωπική μεταφορά από και προς το λιμάνι, early check-in και late check-out (5 μ.μ.) κατόπιν συνεννοήσεως και διαθεσιμότητας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.