Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας

Ένα ολοκαίνουργιο κρυφό διαμαντάκι στο κέντρο της Λευκάδας

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 1

Στα μέσα του περασμένου Ιουνίου εγκαινιάστηκε στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα από μία ομάδα που διαθέτει περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρία στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο. Σκοπός τους ήταν η δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου που είναι σε θέση να προσφέρει μία νέα εξατομικευμένη εμπειρία φιλοξενίας με βάση τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 2

Στο Secret Boutique Hotel έχει δοθεί έμφαση στον ποιοτικό ύπνο, την χαλάρωση και στο πως θα μπορούσε αυτή η επένδυση να ενισχυθεί μέσω της αρχιτεκτονικής και της εσωτερικής διακόσμησης. Τα 4 δωμάτια είναι όλα δίκλινα ενώ 2 από αυτά έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και ως τετράκλινα χωρίς όμως να εκπτώσεις στις ανέσεις των επισκεπτών.

Ανακαλύψαμε το «The Secret Boutique Hotel», το νέο κρυμμένο μυστικό της Λευκάδας - εικόνα 3

Τοποθετημένο σε ένα σοκάκι στον παραδοσιακό οικισμό της Λευκάδας, το Secret Boutique Hotel διαθέτει δωρεάν ιδιωτικό parking πάρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο ενώ προσφέρει και δωρεάν ποδήλατα σε όλους τους επισκέπτες του για να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν όλες τις γωνιές της πόλης εύκολα, γρήγορα και γραφικά.

Ποιά είναι τα αγαπημένα τους μέρη στο νησί τους; Οι Εγκρεμνοί μπορεί να μην είναι ακόμη προσβάσιμοι, όμως τονίζουν ότι υπάρχουν κάποιες ερημικές παραλίες που θα αποζημιώσουν και με το παραπάνω τον επισκέπτη. Όπως το Αβάλι, η Μεγάλη Πέτρα και τα Καβαλικευτά που βρίσκονται κάτω από το Καλαμίτσι. Εναλλακτικά – για όσους έχουν αρκετές ημέρες στην διάθεσή τους – προτείνουν μία εκδρομή στο Μεγανήσι που παραμένει ένας ανέγγιχτος παράδεισος ή στον εξαιρετικά ενδιαφέρον αρχαιολογικό χώρο της Νίκοπολης στην Πρέβεζα.

INFO

The Secret Boutique Hotel

Βεντουρα 9, Λευκάδα

2645021474

http://secretboutiquehotel.gr/

info@secretboutiquehotel.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Λέρος: Αναδεικνύονται και συντηρούνται βυζαντινά μνημεία του νησιού

Πρόκειται για την αρχιτεκτονική μελέτη αποκατάστασης και ανάδειξης της Εκκλησίας του Αγίου Πέτρου στον Δρυμώνα, του ζωγραφικού διακόσμου της Εκκλησίας της Αγίας Κιουράς στο Παρθένι και της Εκκλησίας του Αγίου Ζαχαρία, στη Μερικιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Drumsheds: Πώς ένα club σ' ένα παλιό ΙΚΕΑ στο Λονδίνο θέλει να αναβιώσει τη νυχτερινή ζωή της αγγλικής πρωτεύουσας

Το φιλόδοξο Drumsheds, το μεγαλύτερο, πλέον, club venue του Ηνωμένου Βασιλείου δανείζεται τη rough αισθητική του ΙΚΕΑ και μετατρέπεται σ’ ένα μουσικό παράδεισο γι’ αυτούς που προτιμούν να ιδρώνουν πάνω στην πίστα, από το να ξεποδαριάζονται στους διαδρόμους του, ψάχνοντας τον πιο βολικό καναπέ.

Ανακαλύπτοντας την κοσμοπολίτικη και αρχοντική Άνδρο με την "Ατραπό"

Περιηγήσεις σε μονοπάτια ανάμεσα στα χωριά του νοτίου μέρους του νησιού με βάση το γραφικό λιμανάκι Κόρθι.

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.