Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Πάμε να τα γνωρίσουμε!

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου

Τρία ξενοδοχεία, το καθένα με δικό του χαρακτήρα, άνοιξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο νησί, το οποίο κρατά διαχρονικά χαμηλούς τόνους. Ξεκινάμε από το «A for Art Design Hotel» στον Λιμένα, συνεχίζουμε με το «Sentido Hotel» στην παραλία Παχύς και καταλήγουμε στο «Thassos Grand Resort» στον Άγιο Ιωάννη Λουκά.

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 1

A for Art Design Hotel

Μόλις στις αρχές Ιουνίου εγκαινιάστηκε το «A for Art Design Hotel», στην καρδία του Λιμένα στη Θάσο. Το ξενοδοχείο φιλοξενείται σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, το οποίο αρχικά λειτουργούσε ωs καπναποθήκη. Aπλώνεται σε 3 ορόφους με 39 δωμάτια, εκ των οποίων 6 σουίτες, εξωτερική πισίνα και μία πραγματικά υπέροχη αυλή. Σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να πει κανείς ότι η κατεύθυνση είναι ο αρμονικός συνδυασμός του κλασικού με το μοντέρνο. Ξεχωρίζει η σάλα «Maypole» του εστιατορίου όπου σερβίρεται και το πρωινό, ενώ τo a la carte εστιατόριο «Lost Sheep» βρίσκεται σχεδόν κρυμμένο στον κήπο ανάμεσα σε μαρμάρινους στύλους με ένα επιβλητικό πεύκο ηλικίας 170 ετών να δεσπόζει στη μέση. Η ξύλινη old-fashioned μπάρα του «Red Dino Bar» είναι αρκούντως ατμοσφαιρική, ενώ η πισίνα μπορεί να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον παχύ ίσκιο των δέντρων.

INFO: Θεαγένους & 18ης Οκτωβρίου, Λιμένας, 25930/58405

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 2

Sentido Thassos Imperial

To «Sentido Thassos Imperial» - το οποίο ανήκει στην γερμανική εταιρεία resorts που διαχειρίζεται η Thomas Cook που αριθμεί 15 ξενοδοχεία και έχει εσχάτως δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά - βρίσκεται σε απόσταση μόλις 9 χλμ από τον Λιμένα στη δημοφιλή παραλία Παχύς και ξεκίνησε την λειτουργία του στα τέλη του περασμένου Μαϊου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 50 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, τρία εστιατόρια, δύο μπαρ, δύο πισίνες, spa center και γυμναστήριο. Μεγάλο ατού του είναι οι όμορφοι και λειτουργικοί εξωτερικοί χώροι του που βρίσκονται ακριβώς ανάμεσα από τις πισίνες και την παραλία. Ιδανική επιλογή για ζευγάρια και οικογένειες που ψάχνουν κάτι πιο intimate με έμφαση στην εμπειρία.

INFO: Παραλία Παχύς, 25930/81411

Τα νέα ξενοδοχεία της Θάσου - εικόνα 3

Thassos Grand Resort

Με άνετους χώρους και σοφιστικέ πινελιές το «Thassos Grand Resort» είναι ικανό να σας μεταφέρει νοερά στο προσωπικό σας καταφύγιο. Κάθε ένα από τα 176 στιλάτα δωμάτια (μεταξύ αυτών και αρκετές σουίτες) διαθέτουν ξεκάθαρο μεσογειακό στυλ με τις απαραίτητες ανέσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, λιτές γραμμές και διακριτική πολυτέλεια. Η φύση, δε, που περιβάλλει το ξενοδοχείο είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της καθώς βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη Λουκά με το ξωκλήσι να ξεχωρίζει στην κορυφή του λόφου.

INFO: Παραλία Αγιόυ Ιωάννη Λουκά, 25934/40950

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/05/2024

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.