Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα

Αν για εσάς Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα πυροτεχνήματα και οβελίας, ιδού 6 ενδιαφέρουσες προτάσεις για πασχαλινές αποδράσεις εκτός των τειχών από αξιόλογα ταξιδιωτικά γραφεία.

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα

Αν για εσάς Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα πυροτεχνήματα και οβελίας, ιδού 6 ενδιαφέρουσες προτάσεις για πασχαλινές αποδράσεις εκτός των τειχών από αξιόλογα ταξιδιωτικά γραφεία.

Ατμοσφαιρική Καππαδοκία

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 1

Με βάση τη Νεάπολη, η γοητεία της Καππαδοκίας ξετυλίγεται στο 5ήμερο ταξίδι του Manessis με ξεναγήσεις από την Αραβησσό και τις μαγευτικές κοιλάδες της περιοχής μέχρι τη Μαλακοπή και την Καισάρεια, και στο διάσημο σόου των Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων, καθημερινή ημιδιατροφή και αναστάσιμο δείπνο. (Από € 495, αναχώρηση 9/4, 2103290100)

Πορτογαλία-Γαλικία σημειώσατε «Χ»

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 2

Η χώρα των μεγάλων θαλασσοπόρων Πορτογαλία και η για πολλούς ανεξερεύνητη Γαλικία αποκαλύπτουν τις ομορφότερες γωνιές τους σε ένα χορταστικό 8ήμερο ταξίδι με το Cosmorama και βάσεις διαμονής το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, το Πόρτο και τη Λισαβόνα, από την οποία θα «πεταχτείτε» στα μαγευτικά κάστρα της Σίντρα. (Από € 695, αναχώρηση 10/4, 2103642707)

Μαγική Eurodisney

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 3

Ούτε μία φορά ούτε και μία ημέρα είναι αρκετές για να χορτάσετε τη μαγεία της, γι’ αυτό και το Skylines προτείνει 5 ημέρες σε αυτόν τον παράδεισο για μικρούς και μεγάλους. Οι τιμές περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχείο της Eurodisney, καθημερινή είσοδο στα δύο πάρκα και μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο. (Από € 799 τιμή ενηλίκου και από € 339 τιμή παιδιού­, αναχώρηση 9/4, 8015009999)

Έξω καρδιά Δαλματικές Ακτές

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 4

Το Ντουμπρόβνικ με την πανέμορφη Παλιά Πόλη, το Σπλιτ με το παλάτι-κληρονομιά της UNESCO, το παραθαλάσσιο Ζαντόρ, οι συγκλονιστικές λίμνες Πλίτβιτσε και, βέβαια, η κροατική πρωτεύουσα Ζάγκρεμπ είναι μερικές από τις στάσεις του 6ήμερου ταξιδιού που διοργανώνει το Air Exelixi Travel στις Δαλματικές Ακτές. (Από € 695, αναχώρηση 9/4, 2109601593)

Μοναδικό Ουζμπεκιστάν

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 5

Ένα 10ήμερο στο Ουζμπεκιστάν με το Versus είναι ασφαλώς ένα ταξίδι ζωής, από το οποίο θα επιστρέψετε έχοντας βρεθεί από τη Σαχριμπάζ μέχρι την ημιαυτόνομη Νούκους αλλά κι έχοντας παρακολουθήσει φολκλορική παράσταση στην Μπουχάρα, θεατρική παράσταση στη Σαμαρκάνδη και τους ακροβάτες στη Χίβα. (Από € 1.059, αναχώρηση 6/4, 2103232800)

Μυστηριακή Περσία

Οργανωμένα ταξίδια για το Πάσχα - εικόνα 6

Από το Σιράζ, το Γιαζντ και το Ναΐν μέχρι το Ισφαχάν, το Κασάν και την Τεχεράνη, η Περσία είναι μια χώρα φορτωμένη ιστορία και μύθους, που γοητεύει διαχρονικά τους συνειδητοποιημένους ταξιδευτές του αυθεντικού. Το 8ήμερο ταξίδι του Travelair είναι μια γερή βουτιά σε όλους αυτούς τους προορισμούς, με έμφαση στις πολιτιστικές τους παραδόσεις. (Από € 735, αναχώρηση 9/4, 2103390888­)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.