Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό.

Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό.

Κελάρι Pro: wine bistrot στην Αλεξανδρούπολη - εικόνα 1

Αμέσως από τις πολυάριθμές φιάλες στους τοίχους, στα κάδρα, στις ταπετσαρίες και στο μπαρ καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μαγαζί στημένο πάνω στο κρασί. Σε ένα όμορφο σημείο στο κεντρικό πεζόδρομο, της Κ. Κανάρη, στην Αλεξανδρούπολη, βρίσκεται το Κελάρι Pro, ένα στοχευόμενο wine bistrot που ανανεώθηκε ριζικά πριν λίγο καιρό. O χώρος ζεστός, κινείται με χάρη ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο, με το ξύλο και το δέρμα να παίρνουν τη τελική ρεβάνς. Στο κάτω χώρο, η οινική φλέβα χτυπάει ακόμα πιο δυνατά, με ένα εντυπωσιακό επισκέψιμο κελάρι. Στο κέντρο φιγουράρει ένα βαρύ ξύλινο τραπέζι και γύρω γύρω ξεκουράζονται περίπου 300 διαφορετικές ετικέτες, από την Ελλάδα και από 14 επιπλέον αμπελουργικές χώρες. Το highlight στο Κελάρι, εκτός από την δυνατότητα prive γευσιγνωσιών, είναι το μηχάνημα σερβιρίσματος, που επιτρέπει το άνοιγμα και το test drive 8 διαφορετικών ετικετών. Η επιτόπου δοκιμή έχει τα καλά της: γιατί μπορείς να αγοράσεις το κρασί που προτιμάς για το σπίτι, επίσης να κάτσεις στον επάνω χώρο να το απολαύσεις ντουέτο με το κατάλληλο δημιουργικό μεσογειακό πιάτο ή να τολμήσεις ένα wine cocktail. Στο κελάρι το μενού ακολουθεί το κρασί, αλλάζει κάθε 4 μήνες και επιφυλάσσει πολλές γευστικές εκπλήξεις σε υλικά και σερβιρίσματα. Κ.Κανάρη και Δικαστηρίων Αλεξανδρούπολη τηλ 2551032086

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Fitch Solutions: Προς νέο ρεκόρ ο τουρισμός στην Ελλάδα φέτος

Οι αφίξεις θα αγγίξουν τα 40 εκατ. έως το 2028, πρόκληση ο υπερτουρισμός.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/05/2024

Νότια Εύβοια: Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια των "Δράκων"

Απέχοντας μία ανάσα από τα ανατολικά παράλια της Αττικής, η Νότια Εύβοια είναι προορισμός που προσφέρει γοητευτικές εμπειρίες διεκδικώντας μια θέση στην ταξιδιωτική μας ατζέντα κάθε εποχή του χρόνου.

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.