The… WoW hotels

«Whatever, whenever!»: με αυτό το μότο καμία επιθυμία στα W Hotels δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητη. Με αφορμή το opening του νέου «W» στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουμε focus στα πιο καινούργια ξενοδοχεία της ναυαρχίδας της Starwood, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται στις μητροπόλεις του κόσμου. Το «W» της Αθήνας, βέβαια, ακόμα το περιμένουμε... 

The… WoW hotels

«Whatever, whenever!»: με αυτό το μότο καμία επιθυμία στα W Hotels δεν μπορεί να μείνει ανικανοποίητη. Με αφορμή το opening του νέου «W» στο Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάνουμε focus στα πιο καινούργια ξενοδοχεία της ναυαρχίδας της Starwood, η οποία συνεχίζει να επεκτείνεται στις μητροπόλεις του κόσμου. Το «W» της Αθήνας, βέβαια, ακόμα το περιμένουμε..

W London

The… WoW hotels - εικόνα 1

Τάραξε τα νερά του classic hoteling του Λονδίνου το σχεδόν αόρατο «W» της Leicester Square, που αλλάζει χρώματα ανάλογα με το φως της ημέρας. Λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς, οπότε και οι τιμές θα φτάσουν στον… ουρανό, προσφέρει ένα πακέτο με ένα μπουκάλι σαμπάνια στην άφιξη, την καλύτερη θέση στο «Wyld Bar» με θέα στη μοδάτη πλατεία κι ένα γωνιακό δωμάτιο που «κοιτάζει» Leicester, Piccadilly ή Soho, στην τιμή των 395 λιρών.

W Paris - Opera

The… WoW hotels - εικόνα 2

Valentine’s Day –μα πού αλλού;– στο Παρίσι και στο νέο «W Hotel», που επέλεξε την ημέρα των ερωτευμένων για να ανοίξει τις πύλες του. Το νεότερο ξενοδοχείο της υπερπολυτελούς αλυσίδας λέγεται «W Paris - Opera» και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, μόλις λίγα βήματα μακριά από την όπερα Garnier. Μοναδικό design, δημιουργική κουζίνα, 91 δωμάτια και σουίτες με βελούδινα μαξιλάρια, signature W κρεβάτια, terry robes κι έξι προϊόντα Bliss στο μπάνιο, αποκλειστικά για ερωτικά τετ-α-τετ.

W Saint Petersbourg

The… WoW hotels - εικόνα 3

Οι λευκές νύχτες είναι ατελείωτες στο «W» της Αγίας Πετρούπολης, που άνοιξε τον Σεπτέμβριο με 137 δωμάτια και σουίτες, δίπλα στο Μουσείο Ερμιτάζ και στον καθεδρικό ναό του Αγίου Ισαάκ. Οι Ιταλοί αρχιτέκτονες εμπνεύστηκαν τα λαμπερά χρώματα και σχέδια από τα διάσημα αβγά Faberge, ο τριάστερος Alain Ducasse υπογράφει την κουζίνα του εστιατορίου «miX», ενώ ένα υπέροχο Bliss Spa χαρίζει στιγμές ομορφιάς και χαλάρωσης.

Whatever/Whenever

The… WoW hotels - εικόνα 4

Θέλετε ένα ζευγάρι παπούτσια για τζόκινγκ στις 2 το πρωί ή μια απίστευτη γαμήλια τούρτα που θα έρθει με ελικόπτερο ένα λεπτό προτού κάνετε πρόταση γάμου στον/στην αγαπημένο/η σας; Απλά πράγματα για το πολυβραβευμένο concierge σύστημα των W Hotels, το διάσημο Whatever/Whenever, που ξεπέρασε τα όρια των επιθυμιών των πελατών του^ μπορούν να ζητήσουν οτιδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας... Στόχος είναι να αναφωνήσουν όλοι ένα WoW στο τέλος, το οποίο δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

www.starwoodhotels.com/whotels/index.html

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/05/2024

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.

Γαλλικό Ινστιτούτο: Πρόσκληση συμμετοχής για καλλιτεχνική διαμονή στο Κατάλυμα της Γαλλίας στη Ρόδο

Πρόκειται για το ερευνητικό πρόγραμμα με τίτλο: "Καλλιτεχνική διαμονή έρευνας πάνω στη σύγχρονη κεραμική".

"Bahar Boutique Hotel": διαμονή με ιστορία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Διατηρώντας στοιχεία που διηγούνται ιστορίες και εξασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέρει μια ευχάριστη διαμονή για κάθε επισκέπτη.

MyCoast: Έτοιμη η ψηφιακή πλατφόρμα για καταγγελίες περί αυθαίρετης κατάληψης παραλιών και αιγιαλού

Η εφαρμογή "MyCoast" διατίθεται δωρεάν στους πολίτες, προκειμένου να υποβάλουν καταγγελίες για αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού ή για υπέρβαση της παραχώρησης.

Πού θα κάνουν φέτος Πάσχα οι Έλληνες;

Αυξημένη κατά 20% η τουριστική κίνηση το Πάσχα.