Salvator Villas & Spa

Αέρας ανανέωσης δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας.

Salvator Villas & Spa

Αέρας ανανέωσης δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας.

Salvator Villas & Spa - εικόνα 1

Μας αρέσει ο αέρας ανανέωσης που δροσίζει εσχάτως το ξενοδοχειακό τοπίο της Πρέβεζας. Και δεν μιλάμε μόνο για την πρωτεύουσα αλλά και για τη γραφική Πάργα. Απλωμένο στην Κύπερη, σε ένα λιόφυτο ύψωμα που ατενίζει την πόλη και το Ιόνιο –μέχρι τους Παξούς–, το «Salvator Villas & Spa» εντυπωσιάζει. Και δεν μπορούσαμε να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες γνωρίζοντας ότι τη σκηνογραφική επιμέλεια ανέλαβε ο μετρ της διακόσμησης Άγγελος Αγγελόπουλος. «Θέλαμε να φέρουμε κάτι διαφορετικό στην περιοχή, ένα ντιζαϊνάτο, all suite resort», μου είπε ο ιδιοκτήτης Αντώνης Ζυγούρης, «ώστε να γίνει πόλος έλξης των επισκεπτών όλο το χρόνο. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα πράγματα να δεις εδώ γύρω». Πλήρες σύγχρονων παροχών, το συγκρότημα απλώνεται σε διαφορετικά κτίρια, με κυρίαρχα χρώματα στην επίπλωση το λευκό και το πράσινο της ελιάς. Στο κεντρικό κτίριο, δίπλα στην εξωτερική πισίνα, βρίσκονται το σούπερ relax καθιστικό, το εστιατόριο (μεσογειακής κουζίνας), το μπαρ, το spa (με εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και θεραπείες με προϊόντα Thalgo) και κάποια δωμάτια. Ο κύριος όγκος των δωματίων (deluxe και απλόχωρες σουίτες τριών τύπων) φιλοξενείται σε ξεχωριστή πτέρυγα, ενώ σε πιο ήσυχο σημείο βρίσκονται οι τέσσερις βίλες με τις ιδιωτικές πισίνες (2684032910, www.salvator.gr).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γιατί προκαλεί αντιδράσεις ο τουριστικός φόρος της Βενετίας

Ο Δήμος της Βενετίας υιοθέτησε τον τουριστικό φόρο, που επισήμως χαρακτηρίζεται ως τέλος πρόσβασης, με στόχο να ελέγξει τις ροές επισκεπτών και να ενσωματώσει τις εξωτερικές επιπτώσεις που προκαλεί ο μαζικός τουρισμός στην Πλωτή Πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Γυρνάμε την Αίγινα...on foot

Περπατήσαμε από την Παχιοράχη ως τον Αρχαίο Ελαιώνα, το Σφεντούρι, το Δρακόσπιτο και το Όρος και μας αποκαλύφθηκε ο πιο μυστικός και "ιερός" τόπος του νησιού.

Το "Amaronda Resort & Spa" στην Ερέτρια περνά στη διαχείριση της Amare Hospitality

Η Amare Hospitality έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου 2024.

Το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων της Θεσσαλίας στα Τρίκαλα

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ, θα έχουν την ευκαιρία να δουν συγκεντρωμένα τα κρασιά και τα αποστάγματα του ιστορικού θεσσαλικού αμπελώνα, μέσα από τα πολλά μικρά και μεγάλα σύγχρονα οινοποιεία και αποσταγματοποιία.

Περπατάμε στους πιο όμορφους αρχαιολογικούς χώρους που πολλοί προσπερνούν

Υπέροχα μνημεία σε όλη την Ελλάδα μας περιμένουν ανθισμένα και όλα δικά μας να τα ανακαλύψουμε με την πρώτη ευκαιρία.

5 προτάσεις για μονοήμερη εκδρομή το Πάσχα

Ξημερώνει η Λαμπρή κι εσείς βρίσκεστε στην Αθήνα με διάθεση για γρήγορη και εύκολη εκδρομή; Ακολουθούν 5 ιδέες για να περάσετε την ημέρα όσο… λαμπρά της αξίζει!

Οι ιδρυτές του Vamvakou Revival στοχεύουν σε μικρές νίκες για τη συνολική αναζωογόνηση του τόπου

Η Ελένη Μάμη και ο Χάρης Βασιλάκος συζητούν για το πασχαλινό πρόγραμμα της Βαμβακούς, όσα έρχονται το καλοκαίρι αλλά και τους λόγους που αξίζει να επισκεφθούμε το μικρό χωριό της Λακωνίας.